Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:29 #1 Merhaba, çoğu kaynakta Samsung'un A ve M serilerindeki Appcloud'ın spyware olduğu söyleniyor. Sizce doğru mu?
Merhaba, çoğu kaynakta Samsung'un A ve M serilerindeki Appcloud'ın spyware olduğu söyleniyor. Sizce doğru mu?
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.014 Çözümler 7 Yer Punom Pen Bugün 19:39 #2 Şüphesi yeter. Devre dışı bıraktım ben.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:40 #3 Kamboçya dedi: Şüphesi yeter. Devre dışı bıraktım ben. Genişletmek için tıkla... Silmek en mantıklısı ama olayı öğrenmek lazım.
Kamboçya dedi: Şüphesi yeter. Devre dışı bıraktım ben. Genişletmek için tıkla... Silmek en mantıklısı ama olayı öğrenmek lazım.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.014 Çözümler 7 Yer Punom Pen Bugün 19:45 #4 Dazti dedi: Silmek en mantıklısı ama olayı öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor ( kaldır yazısı yok ) o yüzden veriyi sil yaptım duraklattım devre dışı bıraktım.
Dazti dedi: Silmek en mantıklısı ama olayı öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Silinmiyor ( kaldır yazısı yok ) o yüzden veriyi sil yaptım duraklattım devre dışı bıraktım.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 744 Çözümler 2 Bugün 20:09 #5 Kaldırsan veya devre dışı bıraksan bile gerçekten bırakıyor mu acaba o da var.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 52 dakika önce #6 Kamboçya dedi: Silinmiyor ( kaldır yazısı yok ) o yüzden veriyi sil yaptım duraklattım devre dışı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Shizuku kullanarak yapman gerekiyor yoksa servis uygulaması olduğu için silemezsin. BursaliEfsane dedi: Kaldırsan veya devre dışı bıraksan bile gerçekten bırakıyor mu acaba o da var. Genişletmek için tıkla... Yolun neresinden dönsen kârdır hocam.
Kamboçya dedi: Silinmiyor ( kaldır yazısı yok ) o yüzden veriyi sil yaptım duraklattım devre dışı bıraktım. Genişletmek için tıkla... Shizuku kullanarak yapman gerekiyor yoksa servis uygulaması olduğu için silemezsin. BursaliEfsane dedi: Kaldırsan veya devre dışı bıraksan bile gerçekten bırakıyor mu acaba o da var. Genişletmek için tıkla... Yolun neresinden dönsen kârdır hocam.