Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Appdata local dosyasının içinde speech diye dosya var tıklıyınca Microsoft klasörü sonra speech, files, userlexicons diye gidiyor nedir bu?
Appdata local dosyasının içinde speech diye dosya var tıklıyınca Microsoft klasörü sonra speech, files, userlexicons diye gidiyor nedir bu?
Çözüm Barney28 25 Ocak 2022 Zyplux dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi.
Zyplux dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 Microsoft'un speech Studio diye bir uygulaması var ondan kalan bir dosyadır büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #3 Barney28 dedi: Microsoft'un speech Studio diye bir uygulaması var ondan kalan bir dosyadır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor? Artı 0 Eksi
Barney28 dedi: Microsoft'un speech Studio diye bir uygulaması var ondan kalan bir dosyadır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor?
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 Zyplux dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi. Artı 0 Eksi Çözüm
Zyplux dedi: O ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi.
KS KS Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #5 Barney28 dedi: Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Evet Discord'da sesli okuma özelliği var onun dosyası galiba. Artı 0 Eksi
Barney28 dedi: Speech Studio konuşma tanıma hizmeti olarak geçiyor. Herhalde sesli yardım ya da metinleri sese çevirmeye filan yarıyor öyle bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Evet Discord'da sesli okuma özelliği var onun dosyası galiba.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #6 Zyplux dedi: Evet Discord'da sesli okuma özelliği gelmişdi onun dosyası galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım evet onun dosyasıdır büyük ihtimalle yardımcı olduğuma sevindim iyi akşamlar Artı 0 Eksi
Zyplux dedi: Evet Discord'da sesli okuma özelliği gelmişdi onun dosyası galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım evet onun dosyasıdır büyük ihtimalle yardımcı olduğuma sevindim iyi akşamlar
KS KS Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #7 Barney28 dedi: Anladım evet onun dosyasıdır büyük ihtimalle yardımcı olduğuma sevindim iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Evet Microsoft'un özelliği ayarlarda konuşma seçeneğinde var teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Artı 0 Eksi
Barney28 dedi: Anladım evet onun dosyasıdır büyük ihtimalle yardımcı olduğuma sevindim iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Evet Microsoft'un özelliği ayarlarda konuşma seçeneğinde var teşekkür ederim yardımcı olduğun için.