AppData klasörü hatası

Makaleler
1
Laptopum servisten geldikten sonra dosyalarımın sağ üstünde çift ok sembolü vardı. Hepsini sıkıştırılmış dosyadan normale çevirdim. Bugün Appdata klasörünün de sıkıştırılmış olduğunu fark ettim ve düzelttim. PC'de bir anormallik oldu. Yeniden başlattım ve masaüstündeki kısayollar beyaz oldu. Şu an dolu hata alıyorum. Resmen PC'yi batırdım ve acilen düzeltmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
:p Evet o zaman ben şu USB'yi bulayım, bi format atayım en iyisi. Sana yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerekli dosyaları yedeklerim, bu arada bildiğim kadarıyla benim USB'de 1803 versiyonu var. Sence yeni bir USB mi yapayım yoksa hiç uğraşmadan bunla devam edeyim mi?
Üstte yazdığım şekilde Heidoc üzerinden ISO indir, en güvenli ve hızlı indirebileceğin iso temin etme şeklidir kendileri, bende şimdi ilk defa MacOS High Sierra kuracağım, onunla uğraşıyorum.
Kolay gelsin efenim :)
Tekrardan merhaba. Hala masaüstüm geç geliyor. Bunun dışında ayarlar çok yavaş. Aslında aklıma birşey geldi, tekrardan AppData dosyasını sıkıştırılmıştan normale çevireceğim. Ve tekrardan aynı işlemleri deneyeceğim. Eğer olmazsa, o zaman tek çare format. Çok iyi bilmiyorum ama ence bu yavaşlık AppData klasörünün sıkıştırılmış olmasından kaynaklanıyor. Nedeniniş anlayamadım, servisten geldikten sonra birçok klasör sıkıştırılmış dosya biçiminde. Yaklaşık 5 dk. sürüyor bu işlem, bitince tekrardan yazacağım. Aşağıda detaylar;
Eki Görüntüle 357574 @Dasecys sıfırlama işlemini USB dışında ayarlardan yapsak olmaz mı?
Şöyle bir örnek göstereyim, eminim anlayacaksın.

Bozuk bir arabayı nasıl tamir edersin?
- Bozuk bir arabadan bozuk parçalar kullanarak mı?
- Yeni bir parça takarak mı?

Ayrıca format sayesinde eğer varsa virüs, gereksiz kasmalar da yok olacak.
Bakkal bilgisayarcılar gibi demiş olabilirim ama, format herşeyin çözümüdür.

Şöyle bir örnek göstereyim, eminim anlayacaksın.

Bozuk bir arabayı nasıl tamir edersin?
- Bozuk bir arabadan bozuk parçalar kullanarak mı?
- Yeni bir parça takarak mı?

Ayrıca format sayesinde eğer varsa virüs, gereksiz kasmalar da yok olacak.
Bakkal bilgisayarcılar gibi demiş olabilirim ama, format herşeyin çözümüdür.
:p Evet o zaman ben şu USB'yi bulayım, bi format atayım en iyisi. Sana yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerekli dosyaları yedeklerim, bu arada bildiğim kadarıyla benim USB'de 1803 versiyonu var. Sence yeni bir USB mi yapayım yoksa hiç uğraşmadan bunla devam edeyim mi?

Üstte yazdığım şekilde Heidoc üzerinden ISO indir, en güvenli ve hızlı indirebileceğin iso temin etme şeklidir kendileri, bende şimdi ilk defa MacOS High Sierra kuracağım, onunla uğraşıyorum.
Kolay gelsin efenim :)

Çözüm
Sağ olunuz, bende sizin konunuza bir mesaj yazdım, bende masOS indirmek istiyordum açıkçası. İyi akşamlar.
SORUN ÇÖZÜLDÜ: Görev yöneticisinden sol üstte bulunan Dosya seçeneğinden yeni görev çalıştır'a basın. ''netplwiz'' yazarak alttaki kutucuğu işaretleyin ve Tamam'a basın. Buradan yeni kullanıcı oluşturun. Yerel hesap yapın. Sonra tekrar bu menüden bu hesabı Yönetici yapın. Yeni hesabınıza girin. Aynı işlemleri uygulayarak eski hesabınızı silin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı