Çözüldü AppData klasörünü başka bir kullanıcıya kopyalamak sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

animloss

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta da olduğu gibi AppData klasörünü başka bir kullanıcıya kopyalamak sıkıntılı mıdır? Kullanıcı hesabımı yeni bir hesaba taşımak istiyorum. AppData'yı da taşımak zorunda mıyım? AppData'daki dosyaları alırsam/almazsam ne olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta da olduğu gibi appdata klasörünü başka bir kullanıcıya kopyalamak sıkıntılı mıdır? Kullanıcı hesabımı yeni bir hesaba taşımak istiyorum. Appdata'yı da taşımak zorunda mıyım? Appdata'daki dosyaları alırsam/almazsam ne olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Uygulamaların kişiselltirilmiş olan, ayarları ve dosyaları bu dizinde tutulurlar. Eğer ki size özel bir durum ayar vb yoksa, genel kullanıcılarda aynı yüklü olan uygulamaları kurduklarında, appdata dizinindeki ayarlarden istifade edebilirler. Bazen uygulamalara tanımlanmış bir ayar, şifre vb durumlar varsa eğer bu ayarları sıfırlayarak, bu dizinde bulunan hangi uygulamanın ayar vb dosyaları varsa eğer, o uygulamadan girdiğiniz özel tanımlamaları deaktif konuma almanızı öneririm. Buna diğer localappdata, programdata, locallow vb ayarların tutulduğu dizinlerde dahildir.
Merhaba arkadaşlar,
Sorum başlıkta da olduğu gibi appdata klasörünü başka bir kullanıcıya kopyalamak sıkıntılı mıdır? Kullanıcı hesabımı yeni bir hesaba taşımak istiyorum. Appdata'yı da taşımak zorunda mıyım? Appdata'daki dosyaları alırsam/almazsam ne olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Uygulamaların kişiselltirilmiş olan, ayarları ve dosyaları bu dizinde tutulurlar. Eğer ki size özel bir durum ayar vb yoksa, genel kullanıcılarda aynı yüklü olan uygulamaları kurduklarında, appdata dizinindeki ayarlarden istifade edebilirler. Bazen uygulamalara tanımlanmış bir ayar, şifre vb durumlar varsa eğer bu ayarları sıfırlayarak, bu dizinde bulunan hangi uygulamanın ayar vb dosyaları varsa eğer, o uygulamadan girdiğiniz özel tanımlamaları deaktif konuma almanızı öneririm. Buna diğer localappdata, programdata, locallow vb ayarların tutulduğu dizinlerde dahildir.

Çözüm
Sanırım en iyisi yeni kullanıcı hesabını baştan ayarlamak olacak. Teşekkür ederim yanıtınız için.
-
Düzenleme: Benim gibi merak edip aktarmak isteyebilecekler için yeni bir kullanıcı hesabı açıp denedim, maalesef dosyaların bazıları çakıştığı için Windows uygulamalarını (Paint, Filmler ve TV, Fotoğraflar vb." görmüyor. Yapmamanız tavsiye edilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı