Appdata klasörünü geri getirme

Lordmuhafız

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Selam, birkaç gün önce bilgisayarımın anakartı yandı ve yeni bir anakart aldım. Mecburen formatlamak zorunda kaldım ve verilerimi kurtaramadım. İnternette bir sürü veri kurtarma videosu var ama bunlar disk kurtarmayı gösteriyor benim ise appdata dosyasını geri getirmem lazım ve appdata dosyası bir diske kayıtlı değil, bilgisayarın tamamını kurtaran bir uygulama bulamadım şu ana kadar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Diskin çalışıyorsa onun üzerine Windows kurup dosyalarınız alın ondan sonra temiz format atın disklerini silip yeniden oluşturun.

wındows.old yoksa geri getimen mümkün degil diye biliyorum baska herhangı bir altarnatıf var mı bılmıyorum.

Diskin çalışıyorsa onun üzerine Windows kurup dosyalarınız alın ondan sonra temiz format atın disklerini silip yeniden oluşturun.
Diskim çalışıyor Windows'u nasıl kuracağım?

wındows.old yoksa geri getimen mümkün degil diye biliyorum baska herhangı bir altarnatıf var mı bılmıyorum.
Maalesef windows.old yok.

O tür işlerden fazla.

O tür işlerden fazla anlamam, biraz daha bilgi verir misiniz? Mesela Flash'tan kastınız ne Windows'u nasıl kuracağım?

Flasha Windows yazıdırıp o bozuk dediginiz diske boot edeceksınız normal sürüm yukseltme gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…