D Duhann Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 3 23 Aralık 2018 #1 Appdata, Local dosyasında çerez dosyalar var sanıyordum sildim ama çerez dosyalar yokmuş bazı program ve oyunlarım gitti. Geri yüklemek için ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2018
Appdata, Local dosyasında çerez dosyalar var sanıyordum sildim ama çerez dosyalar yokmuş bazı program ve oyunlarım gitti. Geri yüklemek için ne yapmam gerekiyor?
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 23 Aralık 2018 #2 Hocam bildiğime göre appdata dosyaların yani oyunların verilerini alıyor , kurtarmak için sistemi silmeden önceki güne geri döndürün.
Hocam bildiğime göre appdata dosyaların yani oyunların verilerini alıyor , kurtarmak için sistemi silmeden önceki güne geri döndürün.
D Duhann Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 3 23 Aralık 2018 #3 valla hocam denedim onu geri gelmedi acaba biraz daha eski bir tarihe getirsem olurmu?
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 23 Aralık 2018 #4 Duhann dedi: valla hocam denedim onu geri gelmedi acaba biraz daha eski bir tarihe getirsem olurmu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Dr.Jroxy dedi: Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam gelişme var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2018
Duhann dedi: valla hocam denedim onu geri gelmedi acaba biraz daha eski bir tarihe getirsem olurmu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Dr.Jroxy dedi: Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam gelişme var mı?
D Duhann Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 3 12 Ocak 2019 #5 Dr.Jroxy dedi: Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Hocam gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam denemedim ya geri yükledim teşekkür ederim yardımınız için
Dr.Jroxy dedi: Olur hocam sildiğinden önceki güne getir büyük ihtimal işe yarıyacaktır. Hocam gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam denemedim ya geri yükledim teşekkür ederim yardımınız için
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Ocak 2019 #6 Duhann dedi: Hocam denemedim ya geri yükledim teşekkür ederim yardımınız için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Duhann dedi: Hocam denemedim ya geri yükledim teşekkür ederim yardımınız için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.