bulba Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-14 141735.png 50,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu?
Çözüm Windocuk 14 Temmuz 2024 bulba dedi: Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O dosyalarda uygulamanın dataları var silersen birşey olmayacak.
bulba dedi: Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O dosyalarda uygulamanın dataları var silersen birşey olmayacak.
kralbabapro111 Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Olmaz. Artı 0 Eksi
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 bulba dedi: Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O dosyalarda uygulamanın dataları var silersen birşey olmayacak. Artı 0 Eksi Çözüm
bulba dedi: Arkadaşlar bilgisayarımdan FACEIT'i kaldırmıştım. %appdata% ve appdata'daki FACEIT klasörlerini silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O dosyalarda uygulamanın dataları var silersen birşey olmayacak.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 14 Temmuz 2024 #4 Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS bulba Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2024 #5 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi