AppData ve Arama Geçmişi Silme

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
An itibariyle 20 GB'ı geçen bir AppData'm mevcut fakat bu kadar fazla veri hangi klasörlerde bilemiyorum ve işin açığı kurtulmak istiyorum, Temp klasörü 325 MB civarı bir yer kaplamakta ama ben mümkünse silebildiğim kadar çoğunu silmek istiyorum bunun için önerilerinizi bekliyorum. Diğer bir sorum ise dosya gezgini içerisindeki arama geçmişi; çok rahatsız hissediyorum ve temizlemek istiyorum lakin denediğim hiçbir yöntem işe yaramadığı için bu konuda da yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temp klasörlerinde mümkün olduğunca fazla dosya silmek için Windows'u güvenli moddan başlatarak silin.

Arama kısmına herhangi bir şey yazıp "Son aramalar" kısmından "Arama geçmişini temizle" diyin.

1582412943627.png

%Appdata% kısmından gereksiz bulduğunuz şeyleri silin.

CCleaner kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Temp klasörlerinde mümkün olduğunca fazla dosya silmek için Windows'u güvenli moddan başlatarak silin.

Arama kısmına herhangi bir şey yazıp "Son aramalar" kısmından "Arama geçmişini temizle" diyin.

Eki Görüntüle 505013

%Appdata% kısmından gereksiz bulduğunuz şeyleri silin.

CCleaner kullanabilirsiniz.

CCleaner son zamanlarda işe yaramıyor backdoor dolu ve telemetri gönderiyor. Avast zaten kullanıcı verilerini sattıktan sonra bu programa da el attı bunda verilerimizi topluyor. Güven vermiyor artık. Wise Disk Cleaner ve Wise Registry Cleaner işinizi çok rahat görecektir. CCleaner aslında söylediği boyut kadar çöp silmiyor sildiği 3-5 MB anca bazen bakıyorum şu kadar sildim dese bile yerel disk c'nin doluluk oranını gösteren çubuk oynamıyor bile. Ama Wise Disk Cleaner çöpleri tamamen temizliyor bunu gözlemledim. Standart kullanıcı için yeter de artar bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı