ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 30 Mart 2021 #11 egehararli dedi: Bilgisayarını sıfırlamayı dene, o zaman düzelir. (?) Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok çünkü Windows dosyaları orada bulunmuyor. Yani sorun olmaz o konuda.
egehararli dedi: Bilgisayarını sıfırlamayı dene, o zaman düzelir. (?) Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok çünkü Windows dosyaları orada bulunmuyor. Yani sorun olmaz o konuda.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #12 Şu ana kadar açılmayan program görmedim ama hepsinin ayarları sıfırlanmış Allah'tan sadece ufak ayarlar yapmıştım geri düzelttim ekizberke18 dedi: Hocam gerek yok çünkü Windows dosyaları orada bulunmuyor. Yani sorun olmaz o konuda. Genişletmek için tıkla... OH çok rahatladım çok teşekkür ederim
Şu ana kadar açılmayan program görmedim ama hepsinin ayarları sıfırlanmış Allah'tan sadece ufak ayarlar yapmıştım geri düzelttim ekizberke18 dedi: Hocam gerek yok çünkü Windows dosyaları orada bulunmuyor. Yani sorun olmaz o konuda. Genişletmek için tıkla... OH çok rahatladım çok teşekkür ederim
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #13 Oyunlarda FPS artışı sağlar (!)
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #14 ex0jmp dedi: Oyunlarda FPS artışı sağlar (!) Genişletmek için tıkla... Şaka maka FPS falan düşürmez değil mi?
ex0jmp dedi: Oyunlarda FPS artışı sağlar (!) Genişletmek için tıkla... Şaka maka FPS falan düşürmez değil mi?
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 30 Mart 2021 #15 OVERLOKÇU dedi: Şaka maka FPS falan düşürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam (!) işaretini gördünüz mü?
OVERLOKÇU dedi: Şaka maka FPS falan düşürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam (!) işaretini gördünüz mü?
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 30 Mart 2021 #16 Bazı uygulamalar orada kurulabiliyor. Örnek Spotfiy oraya yüklenebiliyor. Silse bile açamazsın uygulamayı.
Bazı uygulamalar orada kurulabiliyor. Örnek Spotfiy oraya yüklenebiliyor. Silse bile açamazsın uygulamayı.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #17 ekizberke18 dedi: Hocam (!) işaretini gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Gördüm ama yine de sorayım dedim
ekizberke18 dedi: Hocam (!) işaretini gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... Gördüm ama yine de sorayım dedim
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 30 Mart 2021 #18 OVERLOKÇU dedi: Yanlışlıkla sildim. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi?
OVERLOKÇU dedi: Yanlışlıkla sildim. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi?
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #19 Ciarus dedi: Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır direk silindi bende Ciarus dedi: Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten bütün uygulamalar duruyor şimdilik bir sıkıntı yok
Ciarus dedi: Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır direk silindi bende Ciarus dedi: Geri dönüşüm kutusundan geri getirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten bütün uygulamalar duruyor şimdilik bir sıkıntı yok
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #20 Basit bir şekilde recuva ile geri getirebilirsin. Appdata içinde kurulu programların veya program verilerin hatta oyun ilerlemelerin varsa elveda de.
Basit bir şekilde recuva ile geri getirebilirsin. Appdata içinde kurulu programların veya program verilerin hatta oyun ilerlemelerin varsa elveda de.