O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #21 mertpivvo dedi: Basit bir şekilde Recuva ile geri getirebilirsin. Appdata içinde kurulu programların veya program verilerin hatta oyun ilerlemelerin varsa elveda de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Epic vs Steam'de bütün Save'ler duruyor
mertpivvo dedi: Basit bir şekilde Recuva ile geri getirebilirsin. Appdata içinde kurulu programların veya program verilerin hatta oyun ilerlemelerin varsa elveda de. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Epic vs Steam'de bütün Save'ler duruyor
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #22 OVERLOKÇU dedi: Bilmiyorum Epic vs Steam'de bütün Save'ler duruyor Genişletmek için tıkla... AppData'yı sildiğinize emin misiniz?
OVERLOKÇU dedi: Bilmiyorum Epic vs Steam'de bütün Save'ler duruyor Genişletmek için tıkla... AppData'yı sildiğinize emin misiniz?
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #23 Erdem32146 dedi: AppData'yı sildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları sildiğime eminim birkaç dosya kalmış sadece
Erdem32146 dedi: AppData'yı sildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları sildiğime eminim birkaç dosya kalmış sadece
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 30 Mart 2021 #24 AppData klasörü çeşitli uygulamaların ayarlarının bulunduğu klasördür. Tıpkı GNU/Linux'daki ~/.config ve ~/.local gibi. Otomatik olarak oluşur. OVERLOKÇU dedi: İçindeki dosyaları sildiğime eminim birkaç dosya kalmış sadece. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra herhangi bir uygulama açtıysanız o uygulama oluşturmuş olabilir. Ayrıca Windows oradaki bazı dosyaları silmenize izin vermez.
AppData klasörü çeşitli uygulamaların ayarlarının bulunduğu klasördür. Tıpkı GNU/Linux'daki ~/.config ve ~/.local gibi. Otomatik olarak oluşur. OVERLOKÇU dedi: İçindeki dosyaları sildiğime eminim birkaç dosya kalmış sadece. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra herhangi bir uygulama açtıysanız o uygulama oluşturmuş olabilir. Ayrıca Windows oradaki bazı dosyaları silmenize izin vermez.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 30 Mart 2021 #25 afacanc38 dedi: AppData klasörü çeşitli uygulamaların ayarlarının bulunduğu klasördür. Tıpkı GNU/Linux'daki ~/.config ve ~/.local gibi. Otomatik olarak oluşur. Sildikten sonra herhangi bir uygulama açtıysanız o uygulama oluşturmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok silmeme izin vermemişti
afacanc38 dedi: AppData klasörü çeşitli uygulamaların ayarlarının bulunduğu klasördür. Tıpkı GNU/Linux'daki ~/.config ve ~/.local gibi. Otomatik olarak oluşur. Sildikten sonra herhangi bir uygulama açtıysanız o uygulama oluşturmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok silmeme izin vermemişti
R Rolex26 Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #26 Appdata klosoru bende gozukmuyor nasıl görebilirm C:\Users\kullanıcıadı\AppData şeklinde yapınca klasoru buluyorum aksi taktirde klasörü göremiyorum
Appdata klosoru bende gozukmuyor nasıl görebilirm C:\Users\kullanıcıadı\AppData şeklinde yapınca klasoru buluyorum aksi taktirde klasörü göremiyorum