Appdata'da 90 GB Windows silmek sorun çıkarır mı?

Dediği yere gidersen bulmak zorundasın. Aynı kullanıcı olmak zorunda. Hatta sistem kullandığı için arkadaş klasörün %100'ünü bile silememiştir.
ben temiz kökten format atmıştım galiba oyuzden yok bende

Dosya Ekleri

• appdata.PNG
    appdata.PNG
    27,3 KB · Görüntüleme: 16
ben temiz kökten format atmıştım galiba oyuzden yok bende
Hocam şuanda siz AppData\Roaming klasöründesiniz, arkadaş Local\Microsoft\Windows klasöründen bahsediyor. Roaming\Microsoft\Windows klasörü arkadaşın bahsettiği kalasörden bile daha önemli. Siz hem Roaming hem de Local klasörlerinde Microsoft klasörüne girin orada mutlaka vardır.

Dediğim gibi arkadaşın bahsettiği klasörde en önemli dosya arkada çalıştığı için istekle silinemez ama kullanıcı hesabının bazı ayarları orada bulunuyor. Yoksa içindeki ikonların cache'leri çok önemli değil, Windows onları yeniden yazıyor zaten.

Hocam şuanda siz Roaming klasöründesiniz arkadaş Local\Microsoft\Windows klasöründen bahsediyor. Roaming\Microsoft\Windows klasörü arkadaşın bahsettiği kalsörden bile daha önemli. Siz hem Roaming hem de Local klasörlerinde Microsoft klasörüne girin orada mutlaka vardır.

Dediğim gibe arkadaşın bahsettiği klasörde en önemli dosya arkada çalıştığı için istekle silinemez ama kullanıcı hesabının bazı ayarları orada bulunuyor. Yoksa içindeki ikonların cache'leri çok önemli değil, Windows onları yeniden yazıyor zaten.
Yanlış anlaşılma olmuş hocam kusura bakmayın.
Sayenizde yeni bir bilgi daha öğrendim sağolun ikisindede Windows klasörü var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı