Yurt dışı telefon alınmaz bu yüzden PC.
En önemlisi ve en büyük sorunu garantisi yok bir kere ve de ileride satmak istersen satamayacaksın, alıcı bulman çok zor olacak. Elinde kalır telefon.Neden hocam?
Ek olarak ansızın etkinleştirme hataları da olabiliyor sanırım hocam. Arkadaşımın başına gelmişti.En önemlisi ve en büyük sorunu garantisi yok bir kere ve de ileride satmak istersen satamayacaksın, alıcı bulman çok zor olacak. Elinde kalır telefon.
Yurt dışı telefon almak kumar bile değil doğrudan intihardır. Yurt dışı Xiaomi kullanmış biri olarak; Telefon güncellemeleri alıyor ve yapabiliyordum, hiçbir şekilde santral çekmeme gibi sorunları dahil yaşamadım fakat sorun şu, telefonu hiçbir şekilde satamazsın. 6.000 liraya aldığın telefonu 2.000 liraya anca okutursun. Zamanında alıp satmak istediğimde öyle oldu, 4.000 liraya aldığım telefonu 1.500 liraya satmak zorunda kaldım sırf elimde kalmasın diye ve hiçbir şekilde problemi yoktu telefonun. Y.D ibaresi geldiği anda o telefon artık -3x değer kaybında.
iPhone'larda ise yurt dışı olmasından KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE uzak durun.
3 ay sonra kullanamayınca asla satamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.