ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan adaptör alacağım sizce adaptör orijinal mi? Ben orijinal olduğunu düşünüyorum ama size de sormak istedim. Ürünün linki
Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan adaptör alacağım sizce adaptör orijinal mi? Ben orijinal olduğunu düşünüyorum ama size de sormak istedim. Ürünün linki
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #2 ArdaReis00 dedi: Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan adaptör alacağım sizce adaptör orijinal mi? Ben orijinal olduğunu düşünüyorum ama size de sormak istedim. Ürünün linki Genişletmek için tıkla... Resmi distribütör garantili yazıyor açıklamasında. Yani orijinal.
ArdaReis00 dedi: Merhaba arkadaşlar Trendyol'dan adaptör alacağım sizce adaptör orijinal mi? Ben orijinal olduğunu düşünüyorum ama size de sormak istedim. Ürünün linki Genişletmek için tıkla... Resmi distribütör garantili yazıyor açıklamasında. Yani orijinal.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Eylül 2024 #3 Trendyol satıyor çakma olma ihtimali yok.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.