O onur demircann Zeptopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, cebimde kalan Apple 20W şarj adaptörüm çamaşır makinesinde 30 derecede yıkandı. Pirince koydum. Faydası olur mu? Ne yapmam gerek?
Merhaba arkadaşlar, cebimde kalan Apple 20W şarj adaptörüm çamaşır makinesinde 30 derecede yıkandı. Pirince koydum. Faydası olur mu? Ne yapmam gerek?
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #2 Benim 5W çok fazla suya maruz kaldı. İyice kuruyunca sorun olacağını sanmıyorum. İçine kaçıp kaçmadığına emin olarak kullan bence.
Benim 5W çok fazla suya maruz kaldı. İyice kuruyunca sorun olacağını sanmıyorum. İçine kaçıp kaçmadığına emin olarak kullan bence.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2021 #3 Uzun süre içinde olması nedeniyle büyük ihtimal nem ve partikülleri kapmıştır. İçine büyük ihtimal deterjanlı kirli su kaçmıştır ve fişe takarsanız kısa devre nedeniyle de yangın çıkarabilir. Kullanmamanızı tavsiye ederim.
Uzun süre içinde olması nedeniyle büyük ihtimal nem ve partikülleri kapmıştır. İçine büyük ihtimal deterjanlı kirli su kaçmıştır ve fişe takarsanız kısa devre nedeniyle de yangın çıkarabilir. Kullanmamanızı tavsiye ederim.