Apple 9 Eylül etkinliği: iPhone 17 ve yeni Apple Watch geliyor

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
1756576407784.png

Apple'ın beklenen büyük etkinliği yakınlaştı. 9 Eylül'de Cupertino'daki Apple Park'ta düzenlenecek olan Apple etkinliğinde, iPhone 17 ve yeni Apple Watch modellerinin tanıtılması bekleniyor. Bloomberg'in iddialarına göre şirket, bu yıl farklı bir konseptle kullanıcılarının karşısına çıkmayı düşünüyor. Apple, "süper ince" bir iPhone modeliyle dikkat çekebilir. Lansman, Apple'ın zorluk çektiği bir dönemde gerçekleşecek. Yapay zekâ rekabetinde gecikti ve ABD'nin gümrük tarifeleri oldukça ağır, şirket bunu aşmaya çalışıyor.

Yeni MacBook modeli duyurulacak mı? MacBook'lar ne kadar süreyle çıkıyor pek bilmiyorum.

M5'i muhtemelen iPad Pro ile tanıtılırlar bana en erken 2025 son çeyreğin sonu gibi geliyor.

Eki Görüntüle 2565932

Apple'ın beklenen büyük etkinliği yakınlaştı. 9 Eylül'de Cupertino'daki Apple Park'ta düzenlenecek olan Apple etkinliğinde, iPhone 17 ve yeni Apple Watch modellerinin tanıtılması bekleniyor. Bloomberg'in iddialarına göre şirket, bu yıl farklı bir konseptle kullanıcılarının karşısına çıkmayı düşünüyor. Apple, "süper ince" bir iPhone modeliyle dikkat çekebilir. Lansman, Apple'ın zorluk çektiği bir dönemde gerçekleşecek. Yapay zekâ rekabetinde gecikti ve ABD'nin gümrük tarifeleri oldukça ağır, şirket bunu aşmaya çalışıyor.

17 serisi güzel olacak gibi Watch konusunda ekran süresini 2 3 gün daha arttırsalar mükemmel olur.

@Denizius124, ciddi bir değişiklik olduğu sürece tamam gibi görünüyor.

@Denizius124, 1-2 değişiklik yapıp ciddi yenilikmiş gibi sunmamaları yeterli gibi geliyor bana.

@Denizius124, 1-2 değişiklik yapıp ciddi yenilikmiş gibi sunmamaları yeterli gibi geliyor bana.

Muhtemelen 18 serisi öyle olacak. Samsung'un da S26 serisini benzer şekilde makyajla gönder şeklinde geçip, S27'de güçlü bir hamle yapmasını bekliyorum. Apple'ın ise bundan sonraki odağının yapay zekâ olacağı açık son zamanlarda rakiplerine karşı bu alanda ciddi ilerlemeler kaydediyor teknonojinin sınırlarını zorlayıp istedikleri modeli cihaza koymayı planlıyorlar ama bakalım başaracaklar mı?

@Denizius124, kullanıcıların saf yerine koyulmamasını istiyorum sadece.

@Denizius124, kullanıcıların saf yerine koyulmamasını istiyorum sadece.
Tüm firmalar için geçerli; her sene cihaz çıkartmayı bırakmadıkları sürece bunu daha çok göreceğiz. Benim için sorun değil aslında. Alacakken iyice araştırıp cihazların söküm işlemlerine kadar inceliyorum zaten. Genellikle 3-4 seride bir cihaz değiştirdiğim için o farkı hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı