Apple adaptor orijinal mi?

blasterr

Centipat
Daha fazla  
Bana lazımdı bir arkadaşım verdi ama orijinal olup olmadığından emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece logosunu görerek orijinalliğini anlamak pek mümkün olmuyor. Biraz daha kaliteli çekerek atarsanız daha iyi olabilir.

Kutusu yok sadece adaptor var seri numarası hangisi?

Sadece logosunu görerek orijinalliğini anlamak pek mümkün olmuyor. Biraz daha kaliteli çekerek atarsanız daha iyi olabilir.

Dosya Ekleri

• asdasc.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 104
Çıkan yazı bu galiba sahte ama bilemedim.

Dosya Ekleri

• image (1).png
    37,3 KB · Görüntüleme: 191

O zaman sahte olabilir veya kodu yanlış girmiş olabilirsiniz isterseniz yine çok dikkatlice kontrol edin yanlış yazma var mı diye eğer yine olmazsa çakmadır tüm Apple ürünlerinde mutlaka seri numarası vardır.

Seri numara aratma yerleri pek düzgün çalışmıyor.
Resimde gördüğüm kadarıyla çakma. Çoğu şeyin yerleri uyuşmuyor.
Fakat yinede yakın bir Apple yetkili servise giderek onlarada gösterebilirsiniz.

Apple aksesuarlarda seri numarası sorgulanmıyor diye biliyorum. Aşağıdaki videoları baz alırsak sende ki şarj cihazı orijinal gibi görünüyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…