Dostlar merhaba AirPods Pro almayı düşünüyorum günde 10 saat müzik dinleyebilir miyim? Kullanan varsa yazarsa çok sevinirim çalıştığım ortam çok sesli ve ses engelleme modu olması beni çok cezbetti ekstra olarak kablolu kulaklıklardan bıktığım için kablosuz istiyorum şu an AirPods Pro ve AirPods 2 arasında kaldım düşünceleriniz çok değerli benim için.
Sennheiser Momentum True Wireless 2 ANC Bluetooth Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sennheiser hem ANC, hem ses kalitesi, hem malzeme kalitesi, hem de şarj olarak daha önde.
Sennheiser Momentum True Wireless 2 ANC Bluetooth Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sennheiser hem anc, hem ses kalitesi, hem malzeme kalitesi, hem de şarj olarak daha önde.
Mesela arkadaşlarının arkandan ne değini mi duymak istiyorsun ayarlardan telefonunu mu dinlemek istiyorsun ayarlardan telefonu dinle özelliğini açıyorsun ve kulaklığından dinliyorsun.
Mesela arkadaşlarının arkandan ne değini mi duymak istiyorsun ayarlardan telefonunu mu dinlemek istiyorsun ayarlardan telefonu dinle özelliğini açıyorsun ve kulaklığından dinliyorsun.