UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #1 Merhaba. Biri bana satacağım kulaklığımla takas düşünür müsün dedi. Attığı kulaklık orjianal mi? Dosya Ekleri IMG_20231023_180242.jpg 215,1 KB · Görüntüleme: 137 IMG_20231023_180231.jpg 413,5 KB · Görüntüleme: 146 IMG_20231023_180215.jpg 342,1 KB · Görüntüleme: 122 IMG_20231023_180223.jpg 366,9 KB · Görüntüleme: 140 IMG_20231023_180157.jpg 312,9 KB · Görüntüleme: 121 IMG_20231023_180140.jpg 324,5 KB · Görüntüleme: 180 IMG_20231023_180205.jpg 219,4 KB · Görüntüleme: 151 IMG_20231023_180148.jpg 367,7 KB · Görüntüleme: 135
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #2 Yanlış bilgi UmutCCAN dedi: Merhaba. Biri bana satacağım kulaklığımla takas düşünür müsün dedi. Attığı kulaklık orjianal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam. Fatura iste ama.
UmutCCAN dedi: Merhaba. Biri bana satacağım kulaklığımla takas düşünür müsün dedi. Attığı kulaklık orjianal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam. Fatura iste ama.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #3 erkekavcisii dedi: Orijinal hocam. Fatura iste ama. Genişletmek için tıkla... hocam öncelikle teşekkür ederim; bilgisizliğimden soruyorum nasıl anladınız
erkekavcisii dedi: Orijinal hocam. Fatura iste ama. Genişletmek için tıkla... hocam öncelikle teşekkür ederim; bilgisizliğimden soruyorum nasıl anladınız
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Kutunun üzerindeki sarı etiket varsa o Supercopy'dir. Sakın takas yapmayın.
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 23 Ekim 2023 #5 Orijinal değil sanırım çünkü orijinal airpod kutusunun üstünde ANC stickerı olmuyor. Bu ürün 1.sınıf replika çok yüksek ihtimal.
Orijinal değil sanırım çünkü orijinal airpod kutusunun üstünde ANC stickerı olmuyor. Bu ürün 1.sınıf replika çok yüksek ihtimal.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 23 Ekim 2023 #6 UmutCCAN dedi: Merhaba. Biri bana satacağım kulaklığımla takas düşünür müsün dedi. Attığı kulaklık orjianal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görsele aldanmayın.
UmutCCAN dedi: Merhaba. Biri bana satacağım kulaklığımla takas düşünür müsün dedi. Attığı kulaklık orjianal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görsele aldanmayın.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 23 Ekim 2023 #7 Kutudaki ANC etiketi ve genel olarak kutu ben çakmayım diye bağırıyor bu kulaklık orijinal olamaz.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #8 erkekavcisii dedi: Orijinal hocam. Fatura iste ama. Genişletmek için tıkla... UmutCCAN dedi: hocam öncelikle teşekkür ederim; bilgisizliğimden soruyorum nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... OmerRemo dedi: Kutunun üzerindeki sarı etiket varsa o Supercopy'dir. Sakın takas yapmayın. Genişletmek için tıkla... imsena dedi: Orijinal değil sanırım çünkü orijinal airpod kutusunun üstünde ANC stickerı olmuyor. Bu ürün 1.sınıf replika çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... emirhannk dedi: Hocam görsele aldanmayın. Genişletmek için tıkla... balikeat dedi: Kutudaki ANC etiketi ve genel olarak kutu ben çakmayım diye bağırıyor bu kulaklık orijinal olamaz. Genişletmek için tıkla... evet çakmaymış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir videoda satıcıya varana kadar buldum ay smart store diye biri satıyormuş
erkekavcisii dedi: Orijinal hocam. Fatura iste ama. Genişletmek için tıkla... UmutCCAN dedi: hocam öncelikle teşekkür ederim; bilgisizliğimden soruyorum nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... OmerRemo dedi: Kutunun üzerindeki sarı etiket varsa o Supercopy'dir. Sakın takas yapmayın. Genişletmek için tıkla... imsena dedi: Orijinal değil sanırım çünkü orijinal airpod kutusunun üstünde ANC stickerı olmuyor. Bu ürün 1.sınıf replika çok yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... emirhannk dedi: Hocam görsele aldanmayın. Genişletmek için tıkla... balikeat dedi: Kutudaki ANC etiketi ve genel olarak kutu ben çakmayım diye bağırıyor bu kulaklık orijinal olamaz. Genişletmek için tıkla... evet çakmaymış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir videoda satıcıya varana kadar buldum ay smart store diye biri satıyormuş
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #9 UmutCCAN dedi: Evet çakmaymış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir videoda satıcıya varana kadar buldum ay Smart Store diye biri satıyormuş. Genişletmek için tıkla... Birçok satıcı var teklifi kabul etmeyin kazık yersiniz.
UmutCCAN dedi: Evet çakmaymış Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir videoda satıcıya varana kadar buldum ay Smart Store diye biri satıyormuş. Genişletmek için tıkla... Birçok satıcı var teklifi kabul etmeyin kazık yersiniz.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #10 OmerRemo dedi: Birçok satıcı var teklifi kabul etmeyin kazık yersiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sağ olun bende KZ ZSN Pro X var 900TL'ye aldım sıfır onunla takas edecektim taki sorana kadar herkese çok teşekkür ederim Dosya Ekleri download.jpg 7 KB · Görüntüleme: 86
OmerRemo dedi: Birçok satıcı var teklifi kabul etmeyin kazık yersiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sağ olun bende KZ ZSN Pro X var 900TL'ye aldım sıfır onunla takas edecektim taki sorana kadar herkese çok teşekkür ederim