QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 23 Mart 2025 #1 Android cihazım Apple AirTag'i algıladı ama bir daha bulamadım bu ekranı. Nasıl ulaşabilirim?
Çözüm Hlina 23 Mart 2025 QrShot dedi: AirTag bana ait ben uygulamasız nasıl oldu onu anlamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir.
QrShot dedi: AirTag bana ait ben uygulamasız nasıl oldu onu anlamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.859 Çözümler 94 23 Mart 2025 #2 Algılamıyorsa bu ekran tekrar çıkmayabilir. Eğer AirTag sizinse Tracker Detect indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.199 Makaleler 3 Çözümler 83 23 Mart 2025 #3 AirTag'ın konumunu mu öğrenmek istiyorsunuz? Öyle ise iCloud Bul kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 23 Mart 2025 #4 Airtag bana ait ben uygulamasız nasıl oldu onu anlamadım sadece. Artı 0 Eksi
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.859 Çözümler 94 23 Mart 2025 #5 QrShot dedi: AirTag bana ait ben uygulamasız nasıl oldu onu anlamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir. Artı 0 Eksi Çözüm
QrShot dedi: AirTag bana ait ben uygulamasız nasıl oldu onu anlamadım sadece. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir.
KS KS QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 23 Mart 2025 #6 Hlina dedi: Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir. Genişletmek için tıkla... Evet düşününce mantıklı geldi bu cevap. Artı 0 Eksi
Hlina dedi: Kayıtlı değilse eğer başkası tarafından takip edildiğinizi düşünerek bildirim göndermiştir. Genişletmek için tıkla... Evet düşününce mantıklı geldi bu cevap.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 23 Mart 2025 #7 Android cihaz ile AirTag'i eşleştiremezsiniz. Size gelen uyarıda cihaz başka birinin sizi takip ettiğini düşünerek bildirim atmış. Artı 0 Eksi
Android cihaz ile AirTag'i eşleştiremezsiniz. Size gelen uyarıda cihaz başka birinin sizi takip ettiğini düşünerek bildirim atmış.