Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 16 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Airtag almak istiyorum fakat ikisi arasında hangisini almam konusunda kararsız kaldım. Aralarında ki fark nedir? Hangisini önerirsiniz.
Merhaba, Airtag almak istiyorum fakat ikisi arasında hangisini almam konusunda kararsız kaldım. Aralarında ki fark nedir? Hangisini önerirsiniz.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.105 Çözümler 46 16 Mayıs 2024 #2 Öncelikle hangi iphone modeli ile kullanacaksınız ?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 16 Mayıs 2024 #3 Retoucher dedi: Öncelikle hangi iphone modeli ile kullanacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Iphone 13
Retoucher dedi: Öncelikle hangi iphone modeli ile kullanacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Iphone 13
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.105 Çözümler 46 16 Mayıs 2024 #4 Japonky dedi: Iphone 13 Genişletmek için tıkla... Hassas bulma özelliği olduğu için airtag çok daha iyi bir seçim olur. (Iphone 11 ve üzerindeki modellerde hassas bulma var o yüzden sormuştum)
Japonky dedi: Iphone 13 Genişletmek için tıkla... Hassas bulma özelliği olduğu için airtag çok daha iyi bir seçim olur. (Iphone 11 ve üzerindeki modellerde hassas bulma var o yüzden sormuştum)
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 16 Mayıs 2024 #5 Retoucher dedi: Hassas bulma özelliği olduğu için airtag çok daha iyi bir seçim olur. (Iphone 11 ve üzerindeki modellerde hassas bulma var o yüzden sormuştum) Genişletmek için tıkla... Hassas bulma özelliği tam olarak nasıl oluyor acaba?
Retoucher dedi: Hassas bulma özelliği olduğu için airtag çok daha iyi bir seçim olur. (Iphone 11 ve üzerindeki modellerde hassas bulma var o yüzden sormuştum) Genişletmek için tıkla... Hassas bulma özelliği tam olarak nasıl oluyor acaba?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.105 Çözümler 46 16 Mayıs 2024 #6 Japonky dedi: Hassas bulma özelliği tam olarak nasıl oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Yakın mesafede tam olarak konuma yönlendirme özelliği. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Japonky dedi: Hassas bulma özelliği tam olarak nasıl oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Yakın mesafede tam olarak konuma yönlendirme özelliği. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et