B bromin07 Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Apple Arcade aboneliğini birkaç ay kullansam sonra iptal etsem oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim?
Apple Arcade aboneliğini birkaç ay kullansam sonra iptal etsem oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.150 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ekim 2023 #2 Niye devam edebilesin ki? Game Pass alıp 3 ay sonra iptal etsen oyunlarını oynamaya devam edebilir misin?
Niye devam edebilesin ki? Game Pass alıp 3 ay sonra iptal etsen oyunlarını oynamaya devam edebilir misin?
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Sanırım yaş kitlesi düşüşte. Oynayamazsın abicim. Adı üstünde abonelik.
B bromin07 Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #4 Neden bu kadar üstüme geldiniz alt tarafı bir şey sordum. Edemezsin de geç.
mimar.mek Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Görkem Say dedi: Niye devam edebilesin ki? Game Pass alıp 3 ay sonra iptal etsen oyunlarını oynamaya devam edebilir misin? Genişletmek için tıkla... nipz.ins dedi: Sanırım yaş kitlesi düşüşte. Oynayamazsın abicim. Adı üstünde abonelik. Genişletmek için tıkla... bromin07 dedi: Apple Arcade aboneliğini birkaç ay kullansam sonra iptal etsem oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunun sorulduğu dönemde nasıldı bilmiyorum ama benim aboneliğim 1 hafta kadar önce bitti. Yüklü olan oyunları sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyorum. Muhtemelen güncelleme almayacak çünkü appstoreda oyunlar yüklenmemiş gibi görünüyor. Güncelleme; Buraya yazdığımı mı gördüler nedir? akşamüstü oyunlara girişim iptal olmuş. Son düzenleme: 27 Temmuz 2024
Görkem Say dedi: Niye devam edebilesin ki? Game Pass alıp 3 ay sonra iptal etsen oyunlarını oynamaya devam edebilir misin? Genişletmek için tıkla... nipz.ins dedi: Sanırım yaş kitlesi düşüşte. Oynayamazsın abicim. Adı üstünde abonelik. Genişletmek için tıkla... bromin07 dedi: Apple Arcade aboneliğini birkaç ay kullansam sonra iptal etsem oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunun sorulduğu dönemde nasıldı bilmiyorum ama benim aboneliğim 1 hafta kadar önce bitti. Yüklü olan oyunları sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyorum. Muhtemelen güncelleme almayacak çünkü appstoreda oyunlar yüklenmemiş gibi görünüyor. Güncelleme; Buraya yazdığımı mı gördüler nedir? akşamüstü oyunlara girişim iptal olmuş.