Apple CEO’su Tim Cook: Android iOS’tan 47 Kat Daha Tehlikeli

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Tim Cook Android iOS

Apple CEO’su Tim Cook, Android işletim sistemindeki kötü amaçlı yazılım sayısının iOS’tan 47 kat daha fazla olduğunu söyledi. Apple CEO’su Tim Cook katıldığı bir söyleşide iPhone’ların güvenliği ve gizliliği konusunda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Medya şirketi Brut’un CEO’su ve kurucusu Guillaume Lacroix’e konuşan Tim Cook, Android işletim sistemindeki kötü amaçlı yazılım sayısının iOS’tan 47 kat […]

Devamı: Apple CEO’su Tim Cook: Android iOS’tan 47 Kat Daha Tehlikeli
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Tim Cook Android iOS

Apple Ceo'su tim cook, Android işletim sistemindeki kötü amaçlı yazılım sayısının IOS'tan 47 kat daha fazla olduğunu söyledi. Apple Ceo'su tim cook katıldığı bir söyleşide IPhone'ların güvenliği ve gizliliği konusunda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Medya şirketi Brut'un Ceo'su ve kurucusu guillaume Lacroix'e konuşan tim cook, Android işletim sistemindeki kötü amaçlı yazılım sayısının IOS'tan 47 kat […]

Devamı: Apple CEO’su Tim Cook: Android iOS’tan 47 Kat Daha Tehlikeli
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ne kadar istemesem de doğru bir kavram bir link üzerinden neredeyse her kontrolu ele alabilen Kali Linux zararlı yazılımları çıkmaya başladı Android kullanan kişiler bu link aşırı dikkatli olması lazım ya da Google bey bir çözüm bulması lazım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce IOS'teki Bug'ları çöz kardeşim. Ayrıca ahize sorunu yaşayan bir sürü iPhone var. İstemiyorum 47 kat daha fazla korunmak iletişim kurmak istiyoruz. 6S Plus kullandım ahizeden çok az ses geliyordu ki bu hala devam eden bir durum güncel iPhone serilerinde. Arama sesini duyamayacaksam telefonun ne anlamı kalıyor. Sen beni iPhone ile koruyorsun ama ben aynı zaman da Android de kullanıyorum onu ne yapacağız Tim Cook'C'um? Aynı bilgilerim Android'de de var ama onunla telefonda ahizeden gelen sesi gayet yüksek duyuyorum ne yapayım Pro'nu :)
Şimdi 7 kullanıyorum dokunmayın benim tele aman :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı