Apple cihaza geçilmeli mi?

kazuru

Decapat
Selamlar, ben şu an aktif olarak Galaxy A34 kullanıyorum ve yakın zamanda Galaxy Watch 7 almayı düşünüyorum. Fakat aklımda saati almak yerine geç olmadan Apple ekosistemine geçmek yani iPhone 12 veya 13'e yükseltmek de var. Sizce hangisi daha mantıklı?

Hocam eğer geçecekseniz 12'ye geçmeyin 13'e geçmek mantıklı gibi

Hocam 13'ü aklımda bulunduracağım, asıl sorum siz olsaydınız Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine geçer miydiniz?

Hocam 13'ü aklımda bulunduracağım, asıl sorum siz olsaydınız Samsung ekosisteminden Apple ekosistemine geçer miydiniz?

Kullandığınız modele göre değişir hocam mesela S24 kullanıyorsanız tabii ki 12'ye falan geçilmez ama örneğin A04 gibi alt modeller kullanıyorsanız geçilir

Ben geçmezdim, Samsung cihazlar daha uygun oluyor. A34'den S serisi telefona geçebilirsiniz. S23 veya S24.

Ben geçmezdim, Samsung cihazlar daha uygun oluyor. A34'ten s serisi telefona geçebilirsiniz. S23 veya s24.

Hocam peki işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? iOS ile One UI arasındaki ergonomi farkı beni kararsız bırakıyor.

Hocam peki işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? iOS ile One UI arasındaki ergonomi farkı beni kararsız bırakıyor.
Artık aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum, bende kullanıyorum. Windows cihazlarla uyumlu çalışabiliyor, dosya aktarımı vb. hızlı QuickShare ile. Yine akıllı saat ve kulaklıklarla bağlantı kurabiliyorsunuz. Evinizde uzaktan bağlanmayı destekleyen başka beyaz eşya gibi ürünler varsa onlarla bağlantı kurabiliyorsunuz SmartThings ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…