Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #1 Merhabalar, Bir kez daha zam gelmeden M1 Max alacaktım 3 taksit seçeneği gözükmüyor. Hata bende mi? Sürprizbozan
Merhabalar, Bir kez daha zam gelmeden M1 Max alacaktım 3 taksit seçeneği gözükmüyor. Hata bende mi? Sürprizbozan
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.155 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 17 Aralık 2021 #2 Kartınız hangi bankaya ait? Sadece aşağıdaki kartlarla taksit oluyor. Ödeme Seçenekleri Ödeme Seçenekleri www.apple.com
Kartınız hangi bankaya ait? Sadece aşağıdaki kartlarla taksit oluyor. Ödeme Seçenekleri Ödeme Seçenekleri www.apple.com
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 17 Aralık 2021 #3 Kredi kartı limitini kontrol edin, ayrıca banka kartı ile taksit yapılmamaktadır. Tekrar kontrol edin.
Kredi kartı limitini kontrol edin, ayrıca banka kartı ile taksit yapılmamaktadır. Tekrar kontrol edin.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #4 Tim dedi: Kartınız hangi bankaya ait? Genişletmek için tıkla... Vakıfbank, Akbank, Yapıkredi denedim gözükmüyor yine. World'le olması gerekiyor ancak ne Vakıfbank ne Yapıkredi ile gözükmüyor. Quantum9 dedi: Kredi kartı limitini kontrol edin, ayrıca banka kartı ile taksit yapılmamaktadır. Tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı, kart limiti yeterli. Tim dedi: Kartınız hangi bankaya ait? Sadece aşağıdaki kartlarla taksit oluyor. Ödeme Seçenekleri Ödeme Seçenekleri www.apple.com Genişletmek için tıkla... Şimdi dördüncü bir kart daha girdim, gözüktü. Anlamadım ki diğerleri aynı şekilde kredi kartıydı ve şartlara uyuyordu. :/
Tim dedi: Kartınız hangi bankaya ait? Genişletmek için tıkla... Vakıfbank, Akbank, Yapıkredi denedim gözükmüyor yine. World'le olması gerekiyor ancak ne Vakıfbank ne Yapıkredi ile gözükmüyor. Quantum9 dedi: Kredi kartı limitini kontrol edin, ayrıca banka kartı ile taksit yapılmamaktadır. Tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı, kart limiti yeterli. Tim dedi: Kartınız hangi bankaya ait? Sadece aşağıdaki kartlarla taksit oluyor. Ödeme Seçenekleri Ödeme Seçenekleri www.apple.com Genişletmek için tıkla... Şimdi dördüncü bir kart daha girdim, gözüktü. Anlamadım ki diğerleri aynı şekilde kredi kartıydı ve şartlara uyuyordu. :/
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.155 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 17 Aralık 2021 #5 Mobil uygulamadan veya sanal kartla dener misiniz? Maximum ile az önce oldu.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #6 Tim dedi: Mobil uygulamadan veya sanal kartla dener misiniz? Maximum ile az önce oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir kart daha girdim oldu.
Tim dedi: Mobil uygulamadan veya sanal kartla dener misiniz? Maximum ile az önce oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir kart daha girdim oldu.