Enesislife Hectopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #1 Apple Store'dan Apple developer almaya çalışırken böyle bir ekranla karşılaşıyorum bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri 02fda64a-3463-4a61-969b-ac4e869bbc35.jpg 21,3 KB · Görüntüleme: 142 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2022
Apple Store'dan Apple developer almaya çalışırken böyle bir ekranla karşılaşıyorum bilgisi olan var mı?
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Enesislife dedi: Apple Store'dan Apple developer almaya çalışırken böyle bir ekranla karşılaşıyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Şuan da inceleme altında başvurunuz. Bizimle iletişime geçin diyor.
Enesislife dedi: Apple Store'dan Apple developer almaya çalışırken böyle bir ekranla karşılaşıyorum bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Şuan da inceleme altında başvurunuz. Bizimle iletişime geçin diyor.
Enesislife Hectopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #3 sutnax dedi: Şuan da inceleme altında başvurunuz. Bizimle iletişime geçin diyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat ödeme ekranı gelmiyor, ödeme yapmadan bu ekran geliyor.
sutnax dedi: Şuan da inceleme altında başvurunuz. Bizimle iletişime geçin diyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam fakat ödeme ekranı gelmiyor, ödeme yapmadan bu ekran geliyor.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 Enesislife dedi: Biliyorum hocam fakat ödeme ekranı gelmiyor, ödeme yapmadan bu ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesap ile deneyin. En sağlıklısı destek ile iletişime geçmek.
Enesislife dedi: Biliyorum hocam fakat ödeme ekranı gelmiyor, ödeme yapmadan bu ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesap ile deneyin. En sağlıklısı destek ile iletişime geçmek.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Temmuz 2022 #5 Destekle görüşün hocam.