Apple devloper hesabı almaya çalışırken kart onay vermiyor

Paradoxsal

Centipat
Daha fazla  
İyi günler dostlarım yaptığım bir uygulamam için Apple developer hesabı almaya çalışıyorum. Günlerdir fakat alamıyorum kartınızdan onay alınmadı diye hata alıyorum. Onlarca kart denemeye ragmen bir türlü gerçekleştiremedim. MacBook'tan denedim iPhone cihazlardan denedim farklı hesaplarla denedim yine alamadım. Bu konuda yardımcı olacak dostlar var mı bu sorunu yaşayan? Başkaları da varmış nasıl çözüm bulmuş anlatabilirler mi? Apple developer uygulamasında indirdim fakat orada enroll now buttonu aktif degil. Apple developer alma sitesine yönlediriyor dostlarım.

Kartınını yurtdışı ve yurtiçi işlemlere açık olup olmadığını kontrol ettin mi?

Bir de şu platformlardan birini kullanıyorsan problem:

Dostum pay fix ininal bunlardan hiçbirini kullanmıyorum ve kartım yurt dışı harcamalrına açık.

O zaman, birkaç yıldır bazı dönemler (kafasına göre?) sistemsel olarak Türkiyeden ödemelerde sıkıntı yaşanıyordu - iyi ihtimal ona denk gelmişsin diyebilirim. Fakat aklıma şu an apple dev kullanan biri de gelmedi sitede, birisi görecektir bu başlığı.

Dostum o zaman etiket yapabiliri misin görebilmeleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…