Apple Devoloper ücretli mi?

184424

Hectopat
Makaleler
2
iOS 12 GM beta sürümünü test etmek istedim ve oraya üye olmam gerekti. Buraya Apple kimliğini şifresini girdim ve onay kodu geldi onu girdim. Fakat ben bu ücretli mi bilmiyorum. Yoksa yanlışlıkla para mı verdim?

Hayır ücretli değil.
Dostum korkudan reaktör bile dayanmıyordu teşekkür ederim. Sadece Apple ID ile giriş yaptım doğrulama kodunu girdim ve baktım. Bir şey indirmedim bile. Sanırım onun için kredi kartı bilgisi istiyor. Benden istemedi.
17 Eylül'de çıkıyor zaten. Hiç bulaşmayın derim.
Dostum evet ben işte sabırsız insan, bu arada kart bilgisi vesaire girmedim. Apple ID içinde ödeme seçeneklerim zaten yok. O zaman ücretsiz hali mi oluyor?

Ben de şu anda iOS 12'ye güncelliyorum telefonumu, merak etmeyin developer beta ile public beta farklı. Sizin yüklediğiniz de public beta'dır yüksek ihtimalle. Tabi beta denemez artık iOS 12 GM sürümüne geçti, yani 17'sinde çıkacak sürümle aynı, sadece 1 hafta erkenden indirmiş oluyoruz.

Son model iPhone kullanıp, IOS 10 sürümünü kullanan arkadaşım var. Güncellemiyor telefonunu. Siz neden bu kadar önemsiyorsunuz güncellemeyi? Merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın.

Son model iPhone kullanıp, IOS 10 sürümünü kullanan arkadaşım var. Güncellemiyor telefonunu. Siz neden bu kadar önemsiyorsunuz güncellemeyi? Merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın.

Dostum benimki sabırsızlık ve merak. Ayrıca benim için deneyim oluyor.

Technopat'tan öğrendiğimi uyguluyorum hayatımda, en güncel en iyisidir. Ayrıca bu arkadaşınızın yaptığı şey Windows 10 varken Vista kullanmak gibi bir şey sanırım.

Dostum indirmedim bile yanı kısacası ücretsiz oluyor mu demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…