Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Enes tkl dedi: Oyun oynamak için alıyorum Type-C girişli olduğu için mecbur kablolu almak zorundayım, Wireless kulaklıklarda var ama bütçemi fazla aşıyor. Genişletmek için tıkla... Mobil oyuncu değilim telefonumda 1 tane oyun yok ama istersen al, mobil oyunlara yeterli gelir bence.
Enes tkl dedi: Oyun oynamak için alıyorum Type-C girişli olduğu için mecbur kablolu almak zorundayım, Wireless kulaklıklarda var ama bütçemi fazla aşıyor. Genişletmek için tıkla... Mobil oyuncu değilim telefonumda 1 tane oyun yok ama istersen al, mobil oyunlara yeterli gelir bence.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #12 Catexe dedi: Mobil oyuncu değilim telefonumda 1 tane oyun yok ama istersen al, mobil oyunlara yeterli gelir bence. Genişletmek için tıkla... Akg kulaklığın siparişini verdim
Catexe dedi: Mobil oyuncu değilim telefonumda 1 tane oyun yok ama istersen al, mobil oyunlara yeterli gelir bence. Genişletmek için tıkla... Akg kulaklığın siparişini verdim