L lilzenn Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Apple EarPods jak girişli alacağım ama kablolu kulak içi kulaklıklar da normalde hem ses alıp hem de mikrofonu kullanamıyoruz ama bende HyperX ses kartı var. Ona bağlasam hem ses alıp hem de mikrofonu kullanabilir miyim?
Apple EarPods jak girişli alacağım ama kablolu kulak içi kulaklıklar da normalde hem ses alıp hem de mikrofonu kullanamıyoruz ama bende HyperX ses kartı var. Ona bağlasam hem ses alıp hem de mikrofonu kullanabilir miyim?
SturmHexer Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Doncland 9 Haziran 2024 #2 HyperX ses karti ile kullanabilirsiniz. Simdi denedim, oluyor
L lilzenn Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 SturmHexer dedi: HyperX ses karti ile kullanabilirsiniz. Simdi denedim, oluyor Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam bugün gidip alırım o zaman
SturmHexer dedi: HyperX ses karti ile kullanabilirsiniz. Simdi denedim, oluyor Genişletmek için tıkla... eyvallah hocam bugün gidip alırım o zaman