kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 26 Nisan 2024 #1 EarPods'un USB-C giriş ucunu MacBook'a taktığımda tanımlamıyor aslında girişi var. Uyumlu mu değil nasıl kullanabilirim?
EarPods'un USB-C giriş ucunu MacBook'a taktığımda tanımlamıyor aslında girişi var. Uyumlu mu değil nasıl kullanabilirim?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 26 Nisan 2024 #2 Hiçbir portta mı çalışmıyor?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 kayrwh dedi: EarPods'un USB-C giriş ucunu MacBook'a taktığımda tanımlamıyor aslında girişi var. Uyumlu mu değil nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... EarPods mu? AirPods değil mi o? Kutuda mı yazıyor, yanlış mı yazdınız? Bir de MacBook algılaması gerekmiyor ki. Şarja takılsa yeter. Sonrası Bluetooth. Lightning diye biliyoırum ayrıca girişi. Model belirtirseniz sevinirim.
kayrwh dedi: EarPods'un USB-C giriş ucunu MacBook'a taktığımda tanımlamıyor aslında girişi var. Uyumlu mu değil nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... EarPods mu? AirPods değil mi o? Kutuda mı yazıyor, yanlış mı yazdınız? Bir de MacBook algılaması gerekmiyor ki. Şarja takılsa yeter. Sonrası Bluetooth. Lightning diye biliyoırum ayrıca girişi. Model belirtirseniz sevinirim.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 26 Nisan 2024 #4 @TeamOFMind Modeli belirtmiş zaten. USB-C özellikli EarPods. EarPods USB C - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com
@TeamOFMind Modeli belirtmiş zaten. USB-C özellikli EarPods. EarPods USB C - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 Görkem Umut dedi: @TeamOFMind modeli belirtmiş zaten. USB-C özellikli EarPods. EarPods USB C - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz anladım, kusura bakmayın.
Görkem Umut dedi: @TeamOFMind modeli belirtmiş zaten. USB-C özellikli EarPods. EarPods USB C - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Ben kablosuz anladım, kusura bakmayın.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 26 Nisan 2024 #6 @TeamOFMind Ne kusuru yahu. Ne olacak?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #7 TeamOFMind dedi: Ben kablosuz anladım, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... macOS sürümünüz ne?
TeamOFMind dedi: Ben kablosuz anladım, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... macOS sürümünüz ne?