Apple Event Acemi Yorumları

uwutku

Kilopat
1. Apple Event (Arcade) > E3
5$ çok değil. GPStore benzer bir sistemi aynı fiyatla deniyor ama oyunları Arcade e yetişemeyecek gibi. Yaşasın abonelik sistemleri!

2. Apple TV+
5$ Yine çok değil. İçerikleri görmeden kesin konuşamayız ama Netflix, Amazon Prime ve Disney+ ile rekabet edebileceğini sanmıyorum.

3. İPad
Tablet işlerinden anlamam ama iPad için bir değişiklik göremiyorum. Halen en iyisi, öyle kalacak gibi görünüyor. Yazılım yenilemesi işte. Heh ayrıca aksesuar parası Apple'a tatlı gelmiş gibi. Dolar fiyatını hak eder.

4. Apple Watch
AOD 'i marifet diye anlatmayın ki tam olmuyor belli. Gerçi saatlerde nasıl çalışıyor bilmiyorum. Neden halen fiziksel tuştan kurtulmadılar çok merak ediyorum.

5. IPhone
11 ve şaka gibi kamera seti. Pro ismide ne bilim yani Çin işi. Bütün modellerin renkleri hoş.
Donanımda A13 ve kamera dikkat çekiyor. En iyi iPhone olayı devam ediyor ama ekledikleri şeyler var yani, özellikle geçen seneden sonra.

4K60FPS ve sabitleme zaten standart ama geniş açıda çeken bilmiyorum. Gece modu kötü. Huawei daha önce yaptı ama gerçeklikle/doğallıkla alakası yok. Pixel gibi çözemediler onu. Ön kamerada ağır çekim de ilk sanırım.

10-15 fotoğraf çekip 1 fotoğraf oluşturma yeni değil. Gerçi dolby atmos u alkışladılar bu kıyamet koparır. Ama 3 kameranın aynı kalitede ki 4K aynı anda çalışması çok iyi. Bu geçişleri S10 1080P30FPS ile yapabiliyor sanırım.

700$ çok iyi fiyat. Bu sene en çok yine o satar. Çentik olmasa alınacak telefon aslında. 8 için yaptıkları indirim ülkemize yansır umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…