Ya anlamıyorum ben bunları Windows'a güvenliksiz diyorlar, güvenlik yazılımı alacaksın bir de diyorlar Windows 10'a gömülü Defender'i, Defender Firewall'ı bilmiyorlar
. Geçen bir arkadaşımla kavga ettik bu sebep yüzünden, kendisi bana Mac'le Windows'u karşılaştırmamı istedi ondan sonra ise ben de ona 15000$'lık Mac ile 5000$'lık Windows makine karşılaştırmasını attım ve Windows 3 kata kadar performans farkı atmıştı. Sonra ise dediği şu "onu alanlar Windows'un yüzüne bile bakmıyor" dedi. Ben de "senin gibi fanboylar o yüzden" dedim. Sonra ise bana 55.000$'lık Mac atıp bununla karşılaştırsaymış dedi
11 katı pahalı sistem ve hala aynı performansı veremiyor ve bana gelmiş onu savunuyor. Sonra ise bana dediği "sen 2500₺'lik patates bir Windows'da KralOyun'dan çıkamazken 2500₺'lik IPad'de PUBG gibi oyunlar oynayabilirsin" 2500₺'ye Red Dead Redemption 2, GTA 5 gibi oyunları oynatan PC toplanıyor dedim sonra ise bana mobil oyunlar yeter dedi ben de "candy Crush'la iyi eğlenceler" dedim, ikimizde birbirimize laf atıp engelledik. Sizce Mac mi Windows mu?