Apple fanboyları neden Windows'u karalıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya anlamıyorum ben bunları Windows'a güvenliksiz diyorlar, güvenlik yazılımı alacaksın bir de diyorlar Windows 10'a gömülü Defender'i, Defender Firewall'ı bilmiyorlar . Geçen bir arkadaşımla kavga ettik bu sebep yüzünden, kendisi bana Mac'le Windows'u karşılaştırmamı istedi ondan sonra ise ben de ona 15000$'lık Mac ile 5000$'lık Windows makine karşılaştırmasını attım ve Windows 3 kata kadar performans farkı atmıştı. Sonra ise dediği şu "onu alanlar Windows'un yüzüne bile bakmıyor" dedi. Ben de "senin gibi fanboylar o yüzden" dedim. Sonra ise bana 55.000$'lık Mac atıp bununla karşılaştırsaymış dedi 11 katı pahalı sistem ve hala aynı performansı veremiyor ve bana gelmiş onu savunuyor. Sonra ise bana dediği "sen 2500₺'lik patates bir Windows'da KralOyun'dan çıkamazken 2500₺'lik IPad'de PUBG gibi oyunlar oynayabilirsin" 2500₺'ye Red Dead Redemption 2, GTA 5 gibi oyunları oynatan PC toplanıyor dedim sonra ise bana mobil oyunlar yeter dedi ben de "candy Crush'la iyi eğlenceler" dedim, ikimizde birbirimize laf atıp engelledik. Sizce Mac mi Windows mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
MAC çoğu oyunu bile desteklemiyor. %100 özgür değilsiniz.
Kişisel kullanım için kesinlikle Windows 10.
Ama iş yerinde atıyorum Premiere Pro kullanacağım, önüme Mac OS sistem koysalar asla hayır demem .
Pahalılık konusu ise Apple'ın huyu.
Sadece tekerlek setini kaç TL'ye sattıklarını görünce ağzım açık kalmıştı.
Her neyse, size Oyungemisi.com'la başarılar .

Apple ürünleri gereksiz pahalı bu doğru.
Kavgada haklısın ben olsam daha fazla devam ederdim yani yine haklısın.
Windows Defender harika bir şey değil .
Arkadaş ağır Apple fanboyu, girebilecek şeylerin haberinde değil (virüsler).
Apple cihazlarını tek ekosisteme bağlamasını sevmiyorum fakat bunu seben insanlar var ve bunların %90 lık bir kısmını (müzik ve tasarım için kullanalara, parası olduğu için alanlara saygım var) Starbucks içinde bulunuyorlardı yapın zamana kadar.
Bence yapılası en mantıklı iş güzel bir Hackintosh toplamak, evet app store falan çalışmıyor ama aynı şeylerden yararlanabiliyorsun .
Kısacası arkadaşın bağnazlık etmiş ve bilgisayardan çok anlamıyor muhtemelen.

Kimsenin almayacağı kadar pahalı bakılan Mac'ler ile yapılan iş Windows'tan çoğu zaman daha performanslı. Bazı araçlar macOS ile daha uyumlu oldukları için Windows ile çalışmaktan daha başarılı.
Bunun gibi bir çok örnek var. 50.000 dolarlık sistemler oyun için değil. Yersiz kavga olmuş.(Detaylar için link)

Windows tabii ki Apple bilgisayarlar hem çok pahalı hem de her şeyi indiremiyoruz iOS sürümünü bulmak zaman alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…