Bu forumda da Samsung Evo haricinde kronik sorunlu olmayan bir SSD yok sanırım 1 yıldır kullanıyorum 510/355 çıktı okuma yazma bir problem yok şimdilik. Cihazı günlük işler için kullanıyorum çok yük binmediğinden 8 GB yeterli oluyor.
Bu forumda da Samsung Evo haricinde kronik sorunlu olmayan bir SSD yok sanırım 1 yıldır kullanıyorum 510/355 çıktı okuma yazma bir problem yok şimdilik. Cihazı günlük işler için kullanıyorum çok yük binmediğinden 8 GB yeterli oluyor.
Evet burada OS sistemleri karalayanlar olmuş. Eğer 1 kez Mac almış olsaydınız bunu söylemezdiniz. 12 saat pil ömrü ile şarj kablosuz gezebiliyorum. Hafif olduğundan çantaya at taşı. İnceliğinden ve tasarımından bahsetmiyorum bile. Aklınız fikriniz oyunsa Mac'lere laf atmazsınız. Kısacası Mac'ler Workstation bunu bilmeyecek kadar cahilseniz bir şey demiyorum.
macOS için de antivirüs kullanmak gerekiyor. Sonuc olarak Linux tabanlı, yani virüs girmez diye bir şey yok. Bunu yazan biri ile tartışmazdım ve haklisin derdim ki, bu konu için arkadaşımla hiç tartışmazdım.
Hiçbirinin geliştiricisi, sahibi biz değiliz. Hangi platformu seviyorsan onu kullanırsın. Sadece birini kullanmak zorunda da değilsin. İsteyen istediğini kullansın, kimi ne ilgilendirir?
Mac'e zararlı yazılım bulaşmayacağı doğru değil bu arada.