Apple fanboyları neden Windows'u karalıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam siz i5 alın o fiyata çok istiyorsan pil ömrü yukarıda attığım lenovo'nun pil ömrü 14 saat gidiyor hem i7 hem de iş bilgisayarı yani hepsi oyuncu pcsi değil . Tamam madem ağlıy*rsun, media markt'tan atıyorum .
Bak bu MacBook: APPLE MWTL2TU/A -MacBook Air/Intel Core i3-1.1GHz/8GB RAM/256GB SSD/Intel HD/13.3'' Retina/ Laptop Gold
Bak bu HP Ultrabook:HP 6EL02EA/i7-8565U/ 8 GB/ 256 SSD/Nvidia MX250 4 GB GDDR5/Laptop Gümüş
Bak bu Lenovo Ultrabook: LENOVO 81UT003HTX/15.6"Full HD/RYZEN7-3700/8GB/512SSD/VEGA10/Laptop Gri
Bak bu da Acer Ultrabook: ACER NX.HPKEY.002 Swift3/SF314-58G-53HN/Core i5-10210U/8GB/256GB SSD/Nvidia MX250-2GB/14" FHD/Win10 Ultrabook Gri
Daha üstün özellikleri 2500₺ gibi daha az bir fiyata elde edebiliyorsun .

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Saat mi? Şaka mısın sen. Yazık o reklamlara inanıyor musun? O bilgisayar 5 saatten fazla vermiyor. Düşük özellikli versiyonunu arkadaşım kullanıyor(İ5) .Full HD ekran ile plastik kasayı ne yapayım. Sen hâlâ gidip mağaza tekellerine bakıp kazık yemek istiyorsan dediğim gibi senin problemin. Gir testlere bak hangisi pil ömrü veriyor. Malzeme kalitesini saymıyorum bile. 8GB Ram ile uzun yıllar Windows kullandıktan sonra MacOS veya Linux'un ne kadar rahat olduğunu anladım. Kime sorsan bunu der sana ama senin umrunda olmaz çünkü sen Windows fanısın.

Çok istiyorsan PC topla 8K bile destekler . Arkadaşının ki acaba kaç yılından kalma? SSD var mı? Apple'nin reklamının doğru olduğuna inanıyor musun? Siz kazık yiyorsunuz i3'e o kadar vererek. Malzeme kalitesiymiş sanki kendisi İngiltere kraliçesi de o kadar önemli onun aldığı hissiyat .

PC topla diyorsun hâlâ. Ben niye seninle konuşuyorum ki. Aynı modelin İ5'li versiyonu. Malzeme kalitesi için de iki yıl sonra aldığım bilgisayarın dökülmesini istemem. Ayrıca Lenovonun sitesinde bile 4.5 saate kadar yazıyor ama ben hâlâ senin gibi bir cahil ile konuşuyorum. Laf yapma kanıt göster.

Bana performans veremedikten sonra napayım ben hissiyatı, 12 saat pili?

PC'ler de performans önemli benim için. Tabii ki 3 dk bir Chrome sekmesi için beklememe gerek yok. Diyelim ki 5 saat pil ömrü 5 saat Windows ile 15 saat Mac'in yaptığını yapabilirsin... Benim için isterse 24 saat pil ömrü olsun i3 olmuş bir PC performans bile veremez... Benchmark testlerine bakabilirsin. Malzemesi ne peki Apple'nin? Metal mi?

Bu arkadaş da sinsi sinsi fanboyluk yapıyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana performans veremedikten sonra napayım ben hissiyatı, 12 saat pili?
Bilgisayarı ancak oyun için kullanan biriysen normaldir tabi bunları demen. İ7 demişsin, Lenovoda i7 yok . MacBook Pro ile kodlama yapıyorum ve 8 saati görüyorum rahatça. Başka bir markada bunu alamam. Powerbank ile kullanımda 18-19 saat prizi görmüyorum. Elimdeki bilgisayara iyi bakarsam beni 7-8 yıl başımı ağrıtmayacağını da biliyorum. 1 yıl boyunca Masaüstü bilgisayarımda Hackintosh kullandım ve Windows'tan çok daha sıkıntısızdı. Linux'a geçince daha da rahatlamıştım. Sen bunları bilmiyormuşsun gibi konuşuyorsun ve tahminimce bilmiyorsun da. Bilgisayar sadece oyun oynanan cihaz değildir haberiniz olsun. Ayrıca Macbookların rakiplerinin de Dell XPS, MSI Prestige ve Lenovo Thinkpad Carbon serisi olduğunu bil. Onların fiyatları bunun iki katı nerede ise.

Pil konusu da yalan çıktı, sen Apple'ye inanıyor musun cidden? Eğer doğru söyleseydi başta 20 saat konuşma ömrü denilen IPhone'ler için neden pilinin bozulduğunu kabul edip para göndermeyi teklif etti?

Oyun oynamıyorum, ben de yazılım kodluyorum. İnanmaz isen örneklerim de var ve Windows'da derleme süresi Mac'ten 4 kat daha hızlı... Hem Ultrabook'un farkı ne acaba? Pil dersen çıkar kendin istediğin pili tak, malzeme kalitesi dersen sanki bize önemli bir kişisin git aliminyuma dokun. Tamam sen i3'ü 8000₺'ye almaya devam et. Umarım ki Apple'ciğin sana gerçekten tüketici gözüyle bakar...

Pil konusunu şu an kullandığım MacBook'tan biliyorum . iPhone'a ne ara atladın? Yazılım kodluyorsun ama Bir çok programın MacOS'de daha hızlı çalıştığını bilmiyorsun. Pili çıkar tak demişsin çok güldüm. Aliminyuma dokunma kısmı da öyle... Kimsenin İ3'e 8000 bin verdiği yok, attığım gibi i5'li versiyon daha ucuz fiyat araştırmamak senin problemin. Windows sana zaten kardeş gözü ile bakıyor

Demek istediğim de bu ben macOS kötüdür demiyorum sadece Apple alacağına git başka PC al diyorum istersen macOS kur istersen Linux...

Çıkar tak demedim pili değiştirebilirsin dedim sayın düşünemeyen arkadaş . Mac kullandım berbat bir ürün... Kullandığım da aynı evde hem Mac hem de Windows vardı ve çok berbat idi... Hem daha da hızlı çalıştığı yok Benchmark'lar da Windows cihazlar derleme de daha üstün... IPhone'ye şöyle atladım ki Apple'nin her dediği her vaad ettiği doğru değil demek anlamıyla örnek verdim ama algılamadınız . O da sizin probleminiz... Hem ben 3 yıldır ASUS cihaz kullandım ve pili hala 9 saat gidiyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…