Apple Game Porting Toolkit Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple Game Porting Toolkit

En sevdiğiniz oyunları macOS’ta oynayabilmeniz mümkün. Bunun için Apple’ın Game Porting Toolkit aracını kullanabilirsiniz. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız bu makalemizde adım adım anlatıyoruz. Bilindiği üzere Apple, WWDC etkinliğinde Apple Game Porting Toolkit’i tanıtmıştı. Bu yeni araç seti sayesinde Mac oyuncuları sevdikleri oyunları artık macOS üzerinden oynayabilirler. Game Porting Toolkit, macOS ve Windows uygulamaları arasında bir […]

Devamı: Apple Game Porting Toolkit Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ezbere konuşan oyun için Mac alınmaz diyen arkadaşları dikkate almayınız bu nedenle. Aslında böyle bir şey olmadan önce de oyun için Mac alınırdı ama neyse...

Ezbere konuşan oyun için Mac alınmaz diyen arkadaşları dikkate almayınız bu nedenle. Aslında böyle bir şey olmadan önce de oyun için Mac alınırdı ama neyse...

Son dediğinize kadar hemfikirdik.
Ama son derece yanlışsınız.
Mac'lerin ilk amacı iş ve profesyonelliktir. Bundan sonra oyun gelir.
Mac'in parçalarının ve işletim sistemi ne kadar optimize olursa olsun oyun geliştiricileri önem vermediği sürece son nesil bir Mac'le 2018'in orta seviye bir sistemi aynı performansı verecektir.

Eki Görüntüle 1874594
En sevdiğiniz oyunları macOS’ta oynayabilmeniz mümkün. Bunun için Apple’ın Game Porting Toolkit aracını kullanabilirsiniz. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız bu makalemizde adım adım anlatıyoruz. Bilindiği üzere Apple, WWDC etkinliğinde Apple Game Porting Toolkit’i tanıtmıştı. Bu yeni araç seti sayesinde Mac oyuncuları sevdikleri oyunları artık macOS üzerinden oynayabilirler. Game Porting Toolkit, macOS ve Windows uygulamaları arasında bir […]

Devamı: Apple Game Porting Toolkit Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Merhaba Sayın Editör ve değerli arkadaşlar, şuan bu araç emekle aşamasında farkındayım fakat bu araçla mesela RDR2 gibi bir oyuna türkçe yama veya mod kurmak mümkün mü? AntiCheat'e sahip Valorant ve vb vs gibi oyunları oynamak mümkün mü veya mümkün olacak mıdır acaba, M3 ile dahada gelişeceğini düşünüyorum bu teknolojinin ama Apple dil yaması veya modlar gibi şeylere kesin izin vermeyecektir diye düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir, teşekkürler, iyi günler.

Oyunlarda performansı önümüzdeki yıllarda gelişecektir, AntiCheatli oyunlar bu araçla daha kolay portlanacaktır fakat Mod, Yama gibi gereçler gelmez diye düşünüyorum, Linux Proton veya Wine ile bunları sağlayabiliyoruz fakat Apple kesin engel olacaktır..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı