S samurai jack123 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #1 Apple uçlu kulaklığım var ama jaka dönüştürmek için aparat bulamıyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #2 Lightning 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com
Ayhan Yücel Centipat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 43 23 Eylül 2021 #3 ArthurMorgan33 dedi: Lightning 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaş bunun tam tersini arıyor. İnternette bulamadınız mı peki ?
ArthurMorgan33 dedi: Lightning 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaş bunun tam tersini arıyor. İnternette bulamadınız mı peki ?
S samurai jack123 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #4 Ayhan Yücel dedi: Dostum arkadaş bunun tam tersini arıyor. İnternette bulamadınız mı peki ? Genişletmek için tıkla... Evet yok ya kimse satmıyor apple ucu yapma var herkes satıyor ama jak dönüştürücü satmıyorlar ya
Ayhan Yücel dedi: Dostum arkadaş bunun tam tersini arıyor. İnternette bulamadınız mı peki ? Genişletmek için tıkla... Evet yok ya kimse satmıyor apple ucu yapma var herkes satıyor ama jak dönüştürücü satmıyorlar ya