Apple hesabı "bu hesap kilitli ve kullanılamaz." hatası veriyor

kin_ittifak

Hectopat
Arkadaşlar,
2019 yılında bir iPhone 5S telefonum vardı, ona bir Gmail hesabım üzerinden bir Apple kimliği oluşturmuştum. 1-2 ay kullanımdan sonra Apple ürünlerini kullanmayı bıraktım. iPhone 16 Pro alacağım, tekrar hesabıma girip bir kontrol edeyim dediğimde giriş yapamadım. Şifreyi yanlış girdiğimi düşünmüyorum ancak 3-4 deneme yapmıştım.

E-posta adresini aktif kullanıyorum ve kaydettiysem de telefon numarasını da aktif kullanıyorum, bende hala.

Şifre unuttum diyorum e-posta adresini giriyorum: Bu hesap kilitli. Bu hesap kilitli ve kullanılamaz.

Sürekli bu yazıyor. Ayrıca iPhone 5S telefonu da tekrar buldum, açtım, oradan da giriş yapamıyorum. Şifreyi girdiğimde bu Apple hesabı etkin değil diyor. Şifreyi yanlış girdiğimi düşünmüyorum. Kaldı ki unutsam bile geri kurtaramaz mıyım? Tekrar hesap açmak istemiyorum, 15 senelik Gmail hesabım var.

5S telefonun faturası yok,2.el almıştım zamanında. Öyle yedekte duruyordu zaten, aktif kullanılmadığı için telefon artık şebeke de gelmiyor.

Faturaya gerek yok, olay hesapla ilgili gözüküyor. Apple müşteri hizmetlerini ararsanız tüm sorularınıza ve sorunlarınıza cevap alırsınız. Muhtemelen size kimse Apple müşteri hizmetlerinin üstünde bir yardım sunamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…