Apple iade süreci nasıl işler?

Nuget

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben önceden Apple Mac mini hakkında Apple'nin orijinal müşteri hizmetleri ile Online şekilde konuştuğumda bana ürünü kullanmış olsam dahi iade yapabileceğimi ve ürünü değiştirebileceğimi söylediler ve bunu ürünü satın aldıktan 14 gün içerisinde yapabiliyormuşum. Sizce bu doğru mu? Böyle bir şey var mı? Yani kutusu açılan ve kullanılan bir bilgisayarı kim niye iade etsin yoksa kendileri mi yanlış söylemiş ya da tam tersi ben mi yanlış anlamışım? Bu iade sürecini yani iadeden kastıkları şey bir ürün iadesi mi yoksa para iadesi mi acaba? Yardımcı olur musunuz?

Apple'nin müşteri hizmetleri bunu diyorsa yalan olma ihtimali var mı sence?

Maalesef Türkiye burası Apple da iade ve tamir işlerinin sıkıntılı oldugunu duydum internette ve çevrede.

Evet dedikleri şey doğru, Ürünü senden alıyorlar paranı da geri veriyorlar. Yasal olarak yapmak zorundalar da.

Maalesef Türkiye burası Apple da iade ve tamir işlerinin sıkıntılı oldugunu duydum internette ve çevrede.
Teknik servisleri pahalı, kendileri daha da pahalıya tamir yapıyorlar. Tamir konusu maalesef çok sıkıntılı. Cebinizden en az 4-5 bin TL çıkıyor. İade konusunda sorun yaşayan görmedim.

Teknik servisleri pahalı, kendileri daha da pahalıya tamir yapıyorlar. Tamir konusu maalesef çok sıkıntılı. Cebinizden en az 4-5 bin TL çıkıyor. İade konusunda sorun yaşayan görmedim.

Evet hocam teknik servisi sıkıntılı; belirttiğim gibi iade hakkında deneyim yaşamadım söyleyenlerin yalancısıyız.

Yani ürünü açıp kullansam ve üründen memnun kalmazssam dahi ürünü iade edip paramı geri alabiliyorum doğru mudur? Yani ben güvenemedim hani belki yanlış anlamışımdır diye resmi bir şey bulamadım ben bu konu hakkında.

Evet öyle.

Evet hocam müşteri hizmetlerinden teyit ettirmişseniz sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…