Apple iadesi karta yansımadı

Makaleler
12
Daha fazla  
Apple Store üzerinden 8 Ekim tarihinde İphone 17 pro siparişi verdim. Artık stok sorunu mu nedir bilmiyorum siparişim 2 saat sonra kendi kendine iptale düştü. Apple müşteri hizmetlerini aradım. Bana banka onay vermediği için siparişin iptale düştüğünü söylediler. Bankayı aradım, hayır paranız bekleyen işlemlerde duruyor. Apple tarafından tahsil edilmeyi bekliyor dediler. Apple desteği tekrar aradım; onlar siparişinizin iadesi bankaya iletildi, gerisi bankada diyor. Bankayı arıyorum; hayı,r Apple tarafından tarafımıza bir iade bilgisi iletilmedi. Zaten iletilse direkt kredi kartı ekstrenize yansır dediler. Tekrar Apple'ı aradım onlar yine aynı şekilde hayır biz iadeyi ilettik diyorlar. Böyle saçma sapan bir durumun içindeyim. Süreç hakkında bilgisi olan veya daha önce böyle bir olay yaşayan, bilgisi olan var mı?

Bankalar 17.00'da kapandigi icin onay gecikmis olabilir. En kotu pazartesiye kadar bekleyebilirsiniz.

Bankayı ara. Bazen böyle sıkıntılar olabiliyor, uçak bileti alırken de aynı sorunu yaşadım 2 kez bilet kesilmişti. Ara konuş, elbet düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…