Apple IMEI değişimi

emirhanozdemir

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Amerika'dan alınma iPhone 15 Pro Max cihazım var (telefonda fiziksel SIM yok her iki SIM de e-SIM). İlk IMEI'de 120 günlük kullanımı tamamladım ve kendi hattımı diğer IMEI'ye geçirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bu konuda yardımcı olacak biri veya yardımcı olacak bir video var mı?

IPhone'da IMEI'ler sırayla kullanılır. Birinci IMEI süresini bitirdiniz sanırım. Şimdi kendi esiminizi silip yerine başka bir esim tanımlayıp 1. IMEI'nin yerini doldurmanız lazım. 1. IMEI dolu iken kendi hattınızın esimini eklerseniz 2. IMEI'ye kaydedilmiş olur.

Başka esim nereden bulacağım diyorsanız yurt dışı kaynaklı data hattı sağlayan uygulamalar var. Ücretsiz olarak firsty var.

Öncelikle yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim . Kendi e-sim imi hücresel kısmından silmek istediğimde ‘ Bu eSIM silinir ve … telefon numarasi artik bu iPhone ile iliskilendirilmez. Hücresel planiniz iptal edilmez.Yeni bir eSIM almak veya planinizi iptal etmek için Turkcell ile iletigime geçin ‘ diyor . Kendi e-simimi tekrardan girerken bir problem olmuyor değil mi ?

Turkcell'den tekrar QR code almanız lazım.

Turkcell'den tekrar QR code almanız lazım
Dediğiniz şekilde yaptım , kullanım süresi dolan imeiyi farklı bir e-sim ile doldurup 2. İmeiye türkcellden yeni qr alıp girdim . Fotoğrafta gördüğün gibi geçici imei etkinleştirilemediği için iptal edemiyorum . Ne yapmam gerekiyor

Stabil bir WiFi bağlantınız var mı? Malesef işin mantığı bu şekilde ama Turkcell neden etkinleşmiyor o konuyu ben de bilmiyorum.

Stabil bir WiFi bağlantınız var mı? Malesef işin mantığı bu şekilde ama Turkcell neden etkinleşmiyor o konuyu ben de bilmiyorum.
Sorun diğer eSIMden kaynaklıymış . Etkinleştirilemediği için Turkcellde de stabil bir bağlantı yoktu . Diğer eSIMi etkinleştirilemedi hatasından sonra silebildim . Sildikten sonra Turkcell de düzeldi şuan stabil bir bağlantım var . Yardımın için çok teşekkür ederim tekrardan , diğer imeiye geçiş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…