F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 15 Pro aldim yurt dışı Apple Intelligence nasıl aktif ediliyor? 18.6'yi guncellemedim henuz.
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 29 Temmuz 2025 #2 Fleure dedi: 15 Pro aldim yurt dışı Apple ıntelligence nasıl aktif ediliyor? 18.6'yi guncellemedim henuz. Genişletmek için tıkla... ayarlar > Apple ıntelligence ve Siri bölümüne gidin, sonra Apple ıntelligence'ın yanındaki düğmeye dokunun Artı 0 Eksi
Fleure dedi: 15 Pro aldim yurt dışı Apple ıntelligence nasıl aktif ediliyor? 18.6'yi guncellemedim henuz. Genişletmek için tıkla... ayarlar > Apple ıntelligence ve Siri bölümüne gidin, sonra Apple ıntelligence'ın yanındaki düğmeye dokunun
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.259 Çözümler 8 29 Temmuz 2025 #3 Ülkemizde kullanılamıyor şu an . Resmi olarak ios 26 ile gelecek ülkemize. Cihazın dilini ingilizce yapın . Bu şekilde kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ülkemizde kullanılamıyor şu an . Resmi olarak ios 26 ile gelecek ülkemize. Cihazın dilini ingilizce yapın . Bu şekilde kullanabilirsiniz.
KS KS F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #4 rhylla dedi: Ülkemizde kullanılamıyor şu an. Resmi olarak iOS 26 ile gelecek ülkemize. Cihazın dilini İngilizce yapın. Bu şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
rhylla dedi: Ülkemizde kullanılamıyor şu an. Resmi olarak iOS 26 ile gelecek ülkemize. Cihazın dilini İngilizce yapın. Bu şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
S slmnbass Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 kaganaslan007 dedi: ayarlar > Apple ıntelligence ve Siri bölümüne gidin, sonra Apple ıntelligence'ın yanındaki düğmeye dokunun Genişletmek için tıkla... Merhaba, 15 pro max cihazım var dili ingilizce yapmama rağmen bu seçeneğe erişemiyorum öneriniz var mı Artı 0 Eksi
kaganaslan007 dedi: ayarlar > Apple ıntelligence ve Siri bölümüne gidin, sonra Apple ıntelligence'ın yanındaki düğmeye dokunun Genişletmek için tıkla... Merhaba, 15 pro max cihazım var dili ingilizce yapmama rağmen bu seçeneğe erişemiyorum öneriniz var mı