Apple iPad 11 alınır mı?

PsikopatKoala

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım bana iPad 8 satıp ikinci el S7 Plus aldı. Tıpçı. Diğer tıpçı arkadaşları da S8 ve S9 serilerini kullanıyorlarmış. Memnun olduklarını söylüyor. 4-5 senelik garantiyi ancak iPad için veririm, Samsung tarafına kefil olacak bir cihaz kullanımım olmadı.

Hocam hala iPad 8. nesil mi kullanıyorsunuz? iPad 11 almayı düşünüyorum. Memnun eder mi? USB-C pencil ile kullanacağım. Üniversite sınavına hazırlanmak için kullanacağım.

Hocam hala iPad 8. nesil mi kullanıyorsunuz? iPad 11 almayı düşünüyorum. Memnun eder mi? USB-C pencil ile kullanacağım. Üniversite sınavına hazırlanmak için kullanacağım.

Kullanıyorum. iPad 11 yeterli gayet sınav hazırlığı için. Kendi kalemini de alacaksanız güzel olur gayet.

S10FE mi yoksa iPad 11 mi işlemci yönünden ekran yönünden uzun ömürlülük yönünden? Telefon olarak iPhone 16 kullanıyorum.

Ben de iPhone 16 kullanıyorum. QCY kulaklık var. Mi Band 8 Active var. Hemen hemen ekosistemsizliğimiz benziyor. Bence iPad 11 güzel ama kalemiyle eğer çok pahalıya geliyorsa S10 FE alınabilir. Bir de ben fiziki olarak gidip incelemenin önemine inanıyorum çünkü S serisi de A serisi de bana incelikleri yüzünden hiç hitap etmemişti. Ben iPad'i o yüzden tercih ettim. Bir gidip yerinde inceleyin. Tasarım açısından beğendiğinizi alın.

Ben de iPhone 16 kullanıyorum. QCY kulaklık var. Mi Band 8 Active var. Hemen hemen ekosistemsizliğimiz benziyor. Bence iPad 11 güzel ama kalemiyle eğer çok pahalıya geliyorsa S10 FE alınabilir. Bir de ben fiziki olarak gidip incelemenin önemine inanıyorum çünkü S serisi de A serisi de bana incelikleri yüzünden hiç hitap etmemişti. Ben IPad'i o yüzden tercih ettim. Bir gidip yerinde inceleyin. Tasarım açısından beğendiğinizi alın.

iPad 11 alayım o zaman kalemi sonra okullar açılınca alsam olur sanırım.

iPad 11 alayım o zaman kalemi sonra okullar açılınca alsam olur sanırım.

Eğitime özel indirimle de kalemle birlikte alabilirsiniz. iPad Wi-Fi 128 GB - Mavi satın alın

Taksit de var.

1750444600118.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı