elfmiyim Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #31 Güle güle kullanın, hiç pişman olmayacaksınız çok iyi cihaz. psychothinker dedi: 4 gün önce 9 Kasım'da aldım. Şu anda Apple da eğitim indirimi var ancak Pencil Pro hediye gelmiyor maalesef. O yüzden IPad'i Amazon'dan, Pencil Pro'yu Apple'dan aldım. Genişletmek için tıkla...
Güle güle kullanın, hiç pişman olmayacaksınız çok iyi cihaz. psychothinker dedi: 4 gün önce 9 Kasım'da aldım. Şu anda Apple da eğitim indirimi var ancak Pencil Pro hediye gelmiyor maalesef. O yüzden IPad'i Amazon'dan, Pencil Pro'yu Apple'dan aldım. Genişletmek için tıkla...
psychothinker Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 672 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz) 16,0 GB RTX 3050Ti Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 13 Kasım 2024 #32 elfmiyim dedi: Güle güle kullanın, hiç pişman olmayacaksınız çok iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, umarım
elfmiyim dedi: Güle güle kullanın, hiç pişman olmayacaksınız çok iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, umarım