Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Selam arkadaşlar, iPhone s kullanıyorum ve. Klavye tıklamaları ve kilit sesi ancak bunları uygulayınca sesleri gelmiyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
Selam arkadaşlar, iPhone s kullanıyorum ve. Klavye tıklamaları ve kilit sesi ancak bunları uygulayınca sesleri gelmiyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. Sorunu çözdüm.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 6 Ağustos 2022 #2 Sorunu nasıl çözdüğünü de açıklarsan diğer arkadaşlar da yararlanabilir.
Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 leyleq dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü de açıklarsan diğer arkadaşlar da yararlanabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun benden kaynaklı. Sadece telefonu sessize almışım. Sessize alınca da o seslerin gelmediğini bilmiyordum.
leyleq dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü de açıklarsan diğer arkadaşlar da yararlanabilir. Genişletmek için tıkla... Sorun benden kaynaklı. Sadece telefonu sessize almışım. Sessize alınca da o seslerin gelmediğini bilmiyordum.
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 6 Ağustos 2022 #4 Emir3635_ dedi: Sorun benden kaynaklı. Sadece telefonu sessize almışım. Sessize alınca da o seslerin gelmediğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... 500 IQ
Emir3635_ dedi: Sorun benden kaynaklı. Sadece telefonu sessize almışım. Sessize alınca da o seslerin gelmediğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... 500 IQ