Apple İPod Touch 5 Alınır mı ?

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Arkadaşlar gözüme İpod touch 5'i kestirdim. Genel olarak müzik dinleyeceğim ve kamerası 5mp olmasına rağmen gerçekten çok güzel fotoğraflar çekiyor. Zaten telefonum var L625 kullanıyorum. Telefonluk bir iş olduğu zaman telefonumu onun dışında full İpod'u kullanacağım. Sizce İpod 5 güzel mi , almamı tavsiye eder misiniz ?

Diğer bir sorum : Marketten istediğim uygulamaları kullanabilirim değil mi ? Mesela Facebook , İnstagram , Twitter ve oyunlar.

App Store'da iPod 5 desteği olan tüm uygulamaları yükleyebilirsiniz, sorun olmaz.

Facebook on the App Store on iTunes Sol tarafta Compatibility sekmesine bakarsanız hangi cihazlar ve üzerini desteklediğini görebilirsiniz. Facebook örneğinde gördüğünüz gibi ilk iPhone, iPad ve iPod Touch'tan itibaren destekliyor. Diğer uygulamalara kendiniz bakabilirsiniz App Store'dan.

Son düzenleme:
Teşekkürler . Bir sorum daha olacak mağazalara gittiğimde telefonlar gibi elime alıp inceleyemedim İpod'u . İstanbul'da ki Apple Store'a giderek elime alıp inceleme imkanım olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…