6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #1 Oyun için sormuyorum. Programlama, iş vb konularda sizce hangisi daha performanslı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
dragonfly Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 4 Temmuz 2023 #2 Açık ara Apple işlemciler.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #3 dragonfly dedi: Açık ara Apple işlemciler. Genişletmek için tıkla... Intel işlemci ile Quadro ve titan ekran kartları birleştirilirse daha performanslı olmaz mı birçok konuda?
dragonfly dedi: Açık ara Apple işlemciler. Genişletmek için tıkla... Intel işlemci ile Quadro ve titan ekran kartları birleştirilirse daha performanslı olmaz mı birçok konuda?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Temmuz 2023 #4 Kaan emre öz dedi: Oyun için sormuyorum. Programlama, iş vb konularda sizce hangisi daha performanslı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağınız her konuda değişir bu karşılaştırma. İş için kullanılacaksa Apple. Programlama, edit gibi konularda Intel'i tercih ederim.
Kaan emre öz dedi: Oyun için sormuyorum. Programlama, iş vb konularda sizce hangisi daha performanslı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağınız her konuda değişir bu karşılaştırma. İş için kullanılacaksa Apple. Programlama, edit gibi konularda Intel'i tercih ederim.
dragonfly Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 4 Temmuz 2023 #5 Kaan emre öz dedi: Intel işlemci ile Quadro ve titan ekran kartları birleştirilirse daha performanslı olmaz mı birçok konuda? Genişletmek için tıkla... Böyle üst düzey sistem kuracaksanız inteli de tercih edebilirsiniz
Kaan emre öz dedi: Intel işlemci ile Quadro ve titan ekran kartları birleştirilirse daha performanslı olmaz mı birçok konuda? Genişletmek için tıkla... Böyle üst düzey sistem kuracaksanız inteli de tercih edebilirsiniz