Arkadaşlar merhaba. Hem arada oyun oynatacak hem de mikrofonuyla toplantilara katilabilecegim bir kulaklık ariyordum.
Şu ürünü beğendim mikrofon kalitesi muazzam. Fakat bilgisayarimda kulaklığın hem mikrofonu hem de hoparlörü çalışır mı? Bilgisayarin kendi mikrofonunu kapatmam gerekiyor mu bunun için? Yardimci olursaniz sevinirim.
Ses kalitesi cok onemli değil. Muzik icin TWS bir kulaklık aldim, önemli olan mikrofonu ve az idare eder bir ses performansı.
Bilgisayarım laptop (TUF A15 2023).
EarPods (3,5 mm Kulaklık Jakı)
3,5 mm Kulaklık Jaklı EarPods ile, gelen aramaları cevaplayabilir, müzik ve videoları duraklatıp tekrar oynatabilir, ses seviyelerini ayarlayabilirsiniz. Online satın alın ve ücretsiz gönderimden yararlanın.
www.apple.com
Şu ürünü beğendim mikrofon kalitesi muazzam. Fakat bilgisayarimda kulaklığın hem mikrofonu hem de hoparlörü çalışır mı? Bilgisayarin kendi mikrofonunu kapatmam gerekiyor mu bunun için? Yardimci olursaniz sevinirim.
Ses kalitesi cok onemli değil. Muzik icin TWS bir kulaklık aldim, önemli olan mikrofonu ve az idare eder bir ses performansı.
Bilgisayarım laptop (TUF A15 2023).
Son düzenleyen: Moderatör: