Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 141 21 Kasım 2020 #1 Bugün "Apple kimliğiniz güncel değil" bildirimini gördüm ayarlarda. Bunun sebebi nedir ve nasıl aşabilirim bu sorunu? Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim hepsi mi bilmiyorum ama en azından benimle konuşan bir şey bilmiyordu.
Bugün "Apple kimliğiniz güncel değil" bildirimini gördüm ayarlarda. Bunun sebebi nedir ve nasıl aşabilirim bu sorunu? Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim hepsi mi bilmiyorum ama en azından benimle konuşan bir şey bilmiyordu.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #2 Hiç Apple Kimliği şifrenizi değiştirdiniz mi telefonu aldığınızdan bu yana?
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 21 Kasım 2020 #3 Apple kimlik bilgilerinizi hata aldığınız cihaz harici bir yerden değiştirmiş olabilirsiniz. Yakın zamanda şifre değişikli vs yaptınız mı?
Apple kimlik bilgilerinizi hata aldığınız cihaz harici bir yerden değiştirmiş olabilirsiniz. Yakın zamanda şifre değişikli vs yaptınız mı?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Kasım 2020 #4 İcloud ödemesi için para çekmeye çalışırken kartın reddedildiyse ondan olabilir.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 21 Kasım 2020 #5 SIM kart ya da numara değişikliği yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız tıklayın ve mevcut telefon numaranızı tekrar yazın kalkacaktır.
SIM kart ya da numara değişikliği yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız tıklayın ve mevcut telefon numaranızı tekrar yazın kalkacaktır.
Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 141 21 Kasım 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Hiç Apple Kimliği şifrenizi değiştirdiniz mi telefonu aldığınızdan bu yana? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Çok kez ama en son değişiklikten bu yana 1 aydan çok olmuştur. zeki1981 dedi: Apple kimlik bilgilerinizi hata aldığınız cihaz harici bir yerden değiştirmiş olabilirsiniz. Yakın zamanda şifre değişikli vs yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda değiştirmedim dediğim gibi ama bundan yola çıkarak şimdi telefondan şifre değişikliği yaptım ve bildirim kayboldu. lkm13_688 dedi: İcloud ödemesi için para çekmeye çalışırken kartın reddedildiyse ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Aktif bir aboneliğim gözükmüyor.
Samotne Ciasteczka dedi: Hiç Apple Kimliği şifrenizi değiştirdiniz mi telefonu aldığınızdan bu yana? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Çok kez ama en son değişiklikten bu yana 1 aydan çok olmuştur. zeki1981 dedi: Apple kimlik bilgilerinizi hata aldığınız cihaz harici bir yerden değiştirmiş olabilirsiniz. Yakın zamanda şifre değişikli vs yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda değiştirmedim dediğim gibi ama bundan yola çıkarak şimdi telefondan şifre değişikliği yaptım ve bildirim kayboldu. lkm13_688 dedi: İcloud ödemesi için para çekmeye çalışırken kartın reddedildiyse ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Aktif bir aboneliğim gözükmüyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Kasım 2020 #7 @Oflulaz Yüksek ihtimal şifre değiştirdiğinizden. Oturumu kapatıp, tekrar açın diyeceğim ancak iPhone'da çok uğraştırır o...
@Oflulaz Yüksek ihtimal şifre değiştirdiğinizden. Oturumu kapatıp, tekrar açın diyeceğim ancak iPhone'da çok uğraştırır o...
Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 141 21 Kasım 2020 #8 Kokona Shiki dedi: SIM kart ya da numara değişikliği yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız tıklayın ve mevcut telefon numaranızı tekrar yazın kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir değişiklik yapmadım. Dediğim gibi şifreyi değiştirdim şimdi en azından şuanlık kurtuldum gibi.
Kokona Shiki dedi: SIM kart ya da numara değişikliği yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız tıklayın ve mevcut telefon numaranızı tekrar yazın kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir değişiklik yapmadım. Dediğim gibi şifreyi değiştirdim şimdi en azından şuanlık kurtuldum gibi.
S SucukluPatates Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 40 21 Kasım 2020 #9 Belki çok basit olacak ama 'forced restart' yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilir misiniz?
Belki çok basit olacak ama 'forced restart' yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilir misiniz?
Oflulaz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 141 21 Kasım 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: @Oflulaz Yüksek ihtimal şifre değiştirdiğinizden. Oturumu kapatıp, tekrar açın diyeceğim ancak iPhone'da çok uğraştırır o... Genişletmek için tıkla... Evet ilk öyle yapacaktım. Çıkış yapıp sonra girecektim. Baktım iCloud verilerini silecekmiş. O zaman dedim şifreyi değiştirip deneyeyim. SucukluPatates dedi: Belki çok basit olacak ama 'forced restart' yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuanlık kurtuldum şifreyi değiştirince. Öneriniz için teşekkürler tekrar olursa denerim.
Samotne Ciasteczka dedi: @Oflulaz Yüksek ihtimal şifre değiştirdiğinizden. Oturumu kapatıp, tekrar açın diyeceğim ancak iPhone'da çok uğraştırır o... Genişletmek için tıkla... Evet ilk öyle yapacaktım. Çıkış yapıp sonra girecektim. Baktım iCloud verilerini silecekmiş. O zaman dedim şifreyi değiştirip deneyeyim. SucukluPatates dedi: Belki çok basit olacak ama 'forced restart' yaptıktan sonra çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuanlık kurtuldum şifreyi değiştirince. Öneriniz için teşekkürler tekrar olursa denerim.