mertt1666 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #1 Apple kimliğinin kilitlendiğini gördüm. Şifreyi değiştirdim ancak birinin şifremi kırmış veya hesabıma girmiş olma ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2017
Apple kimliğinin kilitlendiğini gördüm. Şifreyi değiştirdim ancak birinin şifremi kırmış veya hesabıma girmiş olma ihtimali var mı?
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #2 İki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmenizi tavsiye ederim. Şifrenizi kırma ihtimali zor ama ele geçirilmiş olabilir.
İki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmenizi tavsiye ederim. Şifrenizi kırma ihtimali zor ama ele geçirilmiş olabilir.
mertt1666 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #3 Sanırım şifremi girerken yanlış girerek kilitledim ama emin değilim . Hesabıma birinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim ?
Sanırım şifremi girerken yanlış girerek kilitledim ama emin değilim . Hesabıma birinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim ?
H H. Hüseyin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 1.464 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #4 mertt1666 dedi: Sanırım şifremi girerken yanlış girerek kilitledim ama emin değilim . Hesabıma birinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim ? Genişletmek için tıkla... iTunes üzerinden veya icloud.com üzerinden hesap ayarlarından hangi cihazlardan erişim sağlandığını görebilirsiniz.
mertt1666 dedi: Sanırım şifremi girerken yanlış girerek kilitledim ama emin değilim . Hesabıma birinin girip girmediğini nasıl öğrenebilirim ? Genişletmek için tıkla... iTunes üzerinden veya icloud.com üzerinden hesap ayarlarından hangi cihazlardan erişim sağlandığını görebilirsiniz.
mertt1666 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #5 Şifreyi değiştirdim sorun olur mu ?