Apple Kulaklıkta Mikrofonun Çalışmaması

ahadinios

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:
Apple kulaklığımdaki mikrofonu kasadaki jak girişleri de dahil olmak üzere her yere taktım. Driverları kontrol ettim. Kayıt aygıtları ses aygıtları vs ses ayarlarını da kontrol ettim ancak kulaklıktaki mikrofon bir türlü çalışmadı. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum teşekkürler.

Kulaklık çıkışına EarPod'u taktıktan sonra eklediğim resimleri takip ederek konfigürasyonu tamamlarsan sorun yaşamayacağını varsayıyorum. Ben mac üzerinde hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanıyorum fakat pc üzerinde mikrofon olarak kullanmıyorum ve bunun aygıta zarar verip vermediğini bilmiyorum. Bu sebeple yardımcı olmak amacıyla eklediğim resimleri takip ederek yapacağınız işlemlerden ve oluşabilecek herhangi bir sorundan sizin sorumlu olduğunuzu belirtmek isterim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    47,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 2.PNG
    2.PNG
    19,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 3.PNG
    3.PNG
    25,3 KB · Görüntüleme: 114
  • 4.PNG
    4.PNG
    19,3 KB · Görüntüleme: 89
Böyle bir sorun ile karşılaştım. Dili değiştirmeyi denedim 1 tane dile izin veriliyor diye kabul etmedi değişmedi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 94
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı